Påtalemyndigheten har ikke lagt fram et eneste bevis for at ABB var i Oslo 22. juli 2011

Dette er et stort problem for myndighetene. De har ikke lagt fram et eneste bevis for at Anders Behring Breivik faktisk befant seg i Oslo den 22. juli 2011. Allikevel skriver De presstituerte om dette som om det er dokumentert til fulle, og det samme gjør påtalemyndigheten i både tiltale og dom. Det kan hende at de har et slikt bevis, men de har altså ikke presentert dette beviset for de de arbeider for, oss, folket. Innbyggerne i dette landet. Jeg ble tilsendt en link til foto”bevis” nå i dag, og har tatt en titt på disse.

ABC Nyheter skrev om disse såkalte bevisene her. De skrev blant annet:

Vi publiserer også eksklusive bilder tatt av Anders Behring Brevik i regjeringskvartalet.

Nei, dere gjør ikke det, ABC Nyheter. Dere har publisert bilder av en ugjenkjennelig person. Jeg legger ut alle deres ekslusive bilder, så kan dere se om dere finner bevis for at det er Anders Behring Breivik vi ser.

bilde1bilde2bilde3bilde4bilde5bilde6

bilde07bilde08bilde09bilde10bilde11bilde12

Med en påtalemyndighet og aviser som kaller disse fotografiene for bevis for at ABB var i Oslo, at det var han som ble filmet av overvåkingskameraene, bør vi alle være bekymret. Det eneste jeg ser er en ugjenkjennelig person med hjelm med visir. Det kan godt hende at personen på bildene er Anders Behring Breivik, men bildene beviser ikke at det er ham. Det er merkelig at de ikke legger fram bevis, for de er nødt til å ha denne personens ansikt på film. De har vist oss et klipp fra da bombebilen blir parkert, blant annet ser vi den blir zoomet inn på for å se bilnummeret. Men delene der vi kunne sett sjåføren på nært hold da han går ut av bilen, de har de ikke villet dele med oss. Hvorfor ikke? Hvorfor har de ikke redigert filmen av selve eksplosjonen slik at synlige ofre blir tatt bort, men latt det være tilbake nok slik at vi har fått se selve detonasjonsøyeblikket? De har ikke engang klart å bevise for oss at det befant seg noen bombe i selve bilen. Nok en gang, det er godt mulig at det fantes ei slik bombe i bilen, men hvorfor har de ikke lagt fram bevis på dette? Kjemiske prøver som viser at det ble nyttet ANFO som sprengstoff, har dere sett disse? Jeg klarer ikke å finne dem. Dette kan jo ikke være noe å hemmeligholde, så lenge de beskriver i grusomste detalj hvilken innvirkning kulene hadde på ofrene på Utøya.

Jeg tror ikke helt at myndighetene har forstått hva bevis innebærer, langt mindre hvordan de skal presentere disse for å få slutt på alle spekulasjoner.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

23 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
10. september 2015 20:23

Du har helt rett, dette er ikke bevis på at ABB var i regjeringskvartalet 22. Juli 2011. Om noen kjenner til eksistensen av slike bevis, er det helt klart av interesse. Ble det noensinne ført slike bevis under rettssaken? En evt. tilståelse fra ABB om dette er som kjent ikke bevis.

Amatør1
12. september 2015 11:23
Reply to  Jostemikk

Vet ikke om det ble lagt fram slike bevis under rettssaken, men det tviler jeg sterkt på. Hadde de sittet på slike bevis, eller kun et slikt, ville de presentert det for verden forlengst.

Det er jeg 100% enig i, og dermed er jeg tilbøyelig til å tro at noe slikt bevis faktisk ikke finnes.

Implikasjonene er ikke lystelige, vi har å gjøre med et grunnleggende inkompetent rettssystem (dom uten bevisføring), eller noe som er enda mindre lystelig.

2Q11
2Q11
16. september 2015 19:29

Her ser det ut til å være noen fornuftige mennesker som diskuterer med åpenhet på en nøktern nettside på rett spor. Håper at noen kan se at jeg har noe å bidra med, slik at kunnskapsnivået om hva som foregår høynes. Det jeg kommer med passer best på et slikt sted. I bunnen må ligge en bevissthet om at vi blir lurt trill rundt, i hvert fall uten selvstendig tenkning. At omfanget er svært. At infiltrasjon foregår på alle plan i samfunnet. At et viktig redskap er personer med multiple identiteter og oppgaver i nettverk som tilsier full kontroll i eksempelvis en konflikt. En konflikt som skapes av de samme, gjerne fra og i media som de styrer. Falske vitner florerer. Glem aldri det okkulte og sataniske perspektivet og konseptet chutzpah.Og kontrollerende opposisjon i nesten alle sammenhenger.
Det vi her inne vet er at Boston Maraton og Sandy Hook er stjerneeksempler på ovennevnte. 22. juli inngår her og likhetene er større enn konspirasjonstenkerne tør tenke. La oss begynne et sted angående 22.juli-bedraget. Jeg har ment og sagt det lenge, ta det ikke for gitt at tallet 77 drepte er riktig, er det nær null? Finner du en bløff i nevnte hoaxer, så vær sikker på at det er flere. Det som er sagt og bevitnet angående ABB-bevegelser er uten verdi dersom ingen annen verifikasjon eksisterer.
«jernmannen», hard core evidence, fra 22.7:
sluttsekvensen fra»Eksplosjonen inne i Kunnskapsdepartementet bilde for bilde», soldaten nede i høyre hjørne, de beste bildene fra brennpunkt (NRK).
http://s23.postimg.org/x5tzbznyz/svartmhjelm.jpg
Legg merke til at både hjelm og uniform med ”vest” matcher..
2Q11 sier:
16. 05. 2012, kl. 00:58
Logisk at denne personen som ikke er ABB, skal stå ganske nær når det smeller, og har i oppdrag å koble fra kablene nærmest ”ground zero”. Ingen andre gode grunner til en slik kraftig hjelm/skjerm.
• 2Q11 04. 09. 2013 klokken 21:55
• Personen beveger seg resolutt i en retning tross smellet sekundene i forveien.
Hvem andre enn en godt forberedt og utrustet agent/soldat ville gjort det?
http://s10.postimg.org/4s91jpubd/svartmhjelmrefleks.jpg
Nyhetsspeilet er ”nedgradert” slik at ikke linker til kommentarer der fungerer..

” The Fake Injuries of Norway Shooting Hoaxer Ina Rangones Libak
It is absolutely the case that regarding the Norway massacre hoax associate, Ina Rangones Libak, her injuries are fake. Proving her injuries as fabricated has vast implications. It means that all the injuries, as well as deaths, acclaimed in relation to an actual Breivik shooting and bombing rampage are phonies.”
http://nodisinfo.com/fake-injuries-norway-shooting-hoaxer-ina-rangones-libak/
Dette fører oss direkte inn i falskneriet og rottereiret AUF. Derfra er ikke veien lang til det norske ”gisselet” i Syria. https://en.wikipedia.org/wiki/Dominion_%28TV_series%29 ..
Gro og Putin sirkles også inn..

2Q11
2Q11
16. september 2015 23:55

Ja hei, det er viktig å forstå at dette er en bildemontasje som sammenfatter og indikerer at samme personen som forlater «bombebilen» minutter før eks(im?)plosjonen er tilstede i området (Y-blokka) når selve smellet foregår. Fanget på overvåkingsvideo, men er ikke lett å oppdage i siste sekund av filmen. Fra Hammersborg torg kan han ha kommet seg enkelt tilbake til Yblokka innen smellet. Opplysninger fra politi og myndigheter vet vi at ikke er til å stole på..
http://postimg.org/image/v3eho4w15/

Tore Svendsen
18. september 2015 14:39

Endelig flere som ser det samme som meg. For meg ser denne personen ut som hvilken som helst annen terrorpoliti.

2Q11
2Q11
18. september 2015 20:24
Reply to  Jostemikk

Det er først når en er kommet opp på ditt nivå Jostemikk, at en kan klare mer. For det er mer crazyness. Mentalt må en instille seg på at Kennedy-«drapet» (JFK) var fiksjon. Med popstjerner, skuespillere og royale i hovedrollene («Hollywood»-vitner). Akkurat det samme med 22/7. Believe it or not..
En viktig lærdom er at i disse familiene er det ytterst sjelden «avhoppere» blir drept eller slipper til i media(alternative inkludert). Det samme med CIA «avhoppere.» Og popstjerner.. Fake, fake, fake. They styrer som kjent begge sider..

Ole
Ole
18. september 2015 23:12
Reply to  Jostemikk

Vet noen av dere hvor Stoltenberg var etter angrepet 22 juli?

2Q11
2Q11
19. september 2015 11:39
Reply to  Jostemikk

Gjenkjennende, dine følelser rundt dette. ”Bakom knegger Færseth, Gulen et al.” Det gir meg anledning til å illustrere det vi snakker om:
http://postimg.org/image/cn9wzx8uj/
http://postimg.org/image/woj2e9wg3/

Amatør1
19. september 2015 21:27

En ting å legge merke til er at forvrengningene i omrisset på mannen med visir + pistol er vesentlig større enn for brosteinene runt. Det kan muligens forklares med bevegelsesuskarphet, men likevel. Toppen av hjelmen ser litt flat ut.

Pål
Admin
Pål
3. juni 2017 14:20

Jostemikk, vedr. bildet du poster i ovenstående kommentar. Har vi tilgang til den overvåkningsvideoen bildet er hentet fra? Hvis ikke kan vi kanskje ha blitt presentert renspikkede bildeforfalskninger. Figuren er svært utydelig, kanskje nettopp fordi figuren kan være manipulert inn i bildet, og så gjordt utydelig for å skjule selve bildemanipulasjonen. Det er fullt mulig å lage en serie slike bilder, med «ekte» skygger, skalere størrelse osv., og med helt vanlige bildemanipuleringsprogram tilgjengelig for almenheten (Gimp/Adobe Photoshop etc).

Pål
Admin
Pål
3. juni 2017 14:25

Kvinnen som går bak «ABB», hun som ser ut som om hun bærer på noe som likner på en sort bærepose/bag i hver hånd. Hun må jo ha sett denne skikkelsen i delta-utstyr. Har hun avgitt vitnemål om sine observasjoner?