Den israelske leikarringen – Omer Marmari kaster seg muligens inn i dansen

Om navnet er korrekt er jeg usikker på. I det store og hele bør vi anta at ingen av navnene på de dansende israelerne er deres egentlige navn. Nå skal vi ta en titt på nok en som ingen har nevnt. Denne gangen gjelder det danseren nederst til høyre på bildet av Mossads sjarmerende leikarring.

De-fem-dansende-israelerne

Før vi går videre må jeg nevne litt om det som skjedde i Akersgata i løpet av noen få sekunder ca. seks og et halvt minutt etter eksplosjonen(e?) i Oslo den 22. juli 2011.

Vi ser plutselig flere som aktivt søker hverandre med blikket, og fra flere kanter samles flere personer til noe nær samlet flokk. Tilbaketrekkingen ut av operasjonsområdet må ha blitt koordinert av en operasjonsleder, og jeg antar at dette er en eldre og erfaren terrorist/agent, kanskje to. Til nå har det blitt lagt ut stoff om de to til venstre for Marmari, hvis det er hans navn, og deres navn er Sivan Kurzberg og Yaron Schmuel. Etter dette innlegget har vi fortsatt de to opp til venstre for Davidstjerna igjen, og en hypotese er at de kan være mannen med “kommunale” arbeidsklær, caps og digre bag (venstre), og han lille med lyst hår og gul T-skjorte som går sammen med Kurzberg. Han oppe til venstre er visstnok Paul Kurzberg, Sivans bror. Jeg nevner dette nå, slik at vi sammen kan ta en titt på disse to, men resten av denne saken dreier seg om Omer Marmari. De to vanskeligst identifiserbare blir ei nøtt, og det samme blir de to eldre mennene. Kanskje.

Er dette Omer Marmari?

Denne identifiseringen er som alle andre heftet med usikkerhet. Selv om jeg er rimelig sikker på de to første, skal både jeg og andre være forsiktige med å finne ytterligere bekreftelser via det som i verste fall bare er sirkelargumentasjon utfra påstanden om at en eller begge av de to første faktisk er identifisert.

Vi har allerede sett ham mange ganger på de bildene som er lagt ut, men ingen har nevnt ham. Han er for eksempel på dette bildet:

Fram til nå har jeg tenkt på ham som Puma-mannen på grunn av trøya han har på seg. Rett etter at dette bildet ble sakset ut av videoen, forsvant han med et sidebyks bak ryggen på han i dress og slips. De to eldre mennene, Puma-gutten, og han med den grønne T-skjorta er nå alle i bildet. Han lille i den gule T-skjorta synes ikke, men er rett bak han i den grønne T-skjorta. På motsatt side av Akersgata, nøyaktig på høyde med de fremste av dem på bildet over, eller muligens litt nærmere krysset ved VG-huset, har vi “kommunearbeideren” med caps og diger bag. Puma-mannen dukker også opp på et fotografi tatt fra området ved VG-huset. Jeg har brukt det bildet, samt utklipp fra filmen fra TV og videoen som mesteparten av disse sakene bygger på. Den mulige Yaron Schmuel, han med høyvannsbukser, lys bag/veske og sixpence forsvant fra scenen ganske tidlig, og jeg har lurt fælt på hvorfor han ikke var del av tilbaketoget, men det var han. Helt samtidig som de andre trekker seg ut, dukker han opp, men nå uten sixpencen og den lyse bagen/veska, og med hetta på hettegenseren trukket godt over hodet, og særdeles lite interessert i å bli filmet. Det blir en oppdatering om dette i tråden om ham senere i dag. Den “kommunale” arbeideren har så vidt jeg klarer seg identisk eller svært lik hettegenser. Jeg tar med alt dette nå, for det er viktig for å forstå sammenhengen, og enklere forstå å kunne plassere Puma-mannen i bildet.

Puma-mannen

Bortsett fra en generell slående likhet, bør en legge spesielt merke til håret, og da i særdeleshet midtskillen fremst i panna. For en som lenge har hatt slik sveis kan det være vrient å få håret til å lystre og spre seg jevnt igjen, til tross for at han ser ut til å ha kuttet av seg litt av håret som dekker tinningen på studiobildet, sannsynligvis for å få  antydning til pannelugg.

Det ser ut til at tre av dem nå er plassert og gitt navn. Tør jeg antyde at det er dårlig gjort av et annet land å sende spesialtrente terrorister for å drepe uskyldige nordmenn?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
jan fjerstad
21. februar 2017 03:11

ingen tvil om at ivan , paul kurshberg,odet elmer,maybe omarMarmary og yaron nazi schmuel var dær og hva er oddsen på at det er en tilfelfeldighet da ? ser også at juger så det svir i avhør med counterespionace og omar marmary sier at på jobben <systemutviklergreier et eller annet < fikk tlf presis kl 8 om den 1 explosjonen , mens den 1 sprengtes ikke før 8,45 el 50 og gjøken som dukker op i hytt og pine og det dær det skjer noe <sprengende el spenneenende for sadister av den scala. manager og consulting for octagon ekksplosives and securuty . (securyty and investigasions . current . mitrg.worldwide projeckt ltd. previus octagon explosives and securuty , pups for peace . Education , tecnicon Israeli Tel aviv or hell aviv. la mærke til at han hånlo under intervjue i israel hvor han sa \ as you can se im blond and blue eyed so how they can think i,m an arab ? p,s så veldig blond var han heller ikke at det kunne ses med det blotte øye eller med mine blå øyne . Det er ikke tvil og jeg tror det er flere med og en jente jeg så han fikk en mail av som jeg ikke kommer på navnet amy schumer el noe men jeg ble koblet el noe slo seg av mens jeg holdt på med å lese om noe m hunder kamphunder el no sånt og han er gift medd ei perez . utvilsomt samme gjeng du viste at bombehunder reagerte på bilen og noen av klærne og Paul Khursberg nektet å ta løgndektor ! det er bare helt sykt at disse ikke har vært til avhør av pst \politiet . man må grave videre og man finner noe og det værste er at en el annen røper noe hær og dær man får grave og løfte på noen steiiner så ligger det dær som du sa jostemikk at the devil is between the lines..