22. juli 2011 utenfor Y-blokka: – Hvem var denne mannen ikledd hjelm med glassvisir?

I sine to kommentarer om 22. juli-hendelsene, kom 2Q11 med en interessant fotomontasje. Det vil si, det er bildet av personen rett utenfor Y-bygningen sekundet etter eksplosjonen som er interessant.

2Q11 sier:

16. september 2015, 23:55

Ja hei, det er viktig å forstå at dette er en bildemontasje som sammenfatter og indikerer at samme personen som forlater «bombebilen» minutter før eks(im?)plosjonen er tilstede i området (Y-blokka) når selve smellet foregår. Fanget på overvåkingsvideo, men er ikke lett å oppdage i siste sekund av filmen. Fra Hammersborg torg kan han ha kommet seg enkelt tilbake til Yblokka innen smellet. Opplysninger fra politi og myndigheter vet vi at ikke er til å stole på.

Y-bygningen 3

Jeg har tidligere sett videoen som fotografiet er sakset fra, jeg så personen som dukket opp nede til høyre, men la ikke merke til noe spesielt. Det var ei tabbe, og viser hvor lett det er å overse viktige ting, og hvor viktig det er at jo flere som gransker det som skjedde, dessto større muligheter har vi til å finne sannheten om hva som skjedde den 22. juli 2011. Nå så jeg ikke noe annet denne gang heller, enn en mørkkledd person, men nå la jeg merke til at det kunne være en hjelm av typen sjåføren på den såkalte bombebilen hadde på seg. Alt takket være 2Q11. Og en takk er på sin plass, for etter å ha behandlet bildet litt ved å justere for lys og skygge, samt forstørre det hele ganske mye, dukket dette opp:

Person med hjelm med splitsikkert glassvisir utenfor Y-blokka

Her ser vi tydelig glassvisiret, som buer seg rundt ansiktet til personen utenfor pannedelen av hjelmen. Dette skjedde utenfor Y-blokka i sekundene etter eksplosjonen. Da påstår politiet at ABB befant seg i fluktbilen. Dette gjør hele 22. juli-saken vidåpen. Alt vi er fortalt til nå om det som skjedde i Oslo kan man trygt overse. Det er bare å begynne på nytt.

Hjelmen og visiret 22. juli 2011

Med den tilgangen politiet har til alle overvåkingsvideoer, forteller dette mye om en agenda. Samme gjelder NRK. Med deres tekniske utstyr for å granske alt slikt, hvorfor har ikke de forlengst fortalt landets befolkning om denne hjelmkledde personen? Som jeg nevnte, og som har gått igjen i alt jeg har skrevet, noen har en agenda.

Dette er hjelmen som politiet viser den, etter utsagn funnet i ABBs fluktbil parkert på Utøykaia. På overvåkingsfilmene som viser personen som går ut av bombebilen og mot Hammersborg torg, ser vi en slik hjelm. Legg spesielt merke til glassbeskyttelsen, altså visiret på hjelmen. Det er dette som synes på bildene jeg har redigert litt.

Kan dere være vennlige å lagre og spre disse bildene? Både bilder og nettsider har det med å forsvinne fra tid til annen når de viser ting som dette.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

13 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
17. september 2015 20:44
Reply to  Jostemikk

Jeg er enig i at det ser ut som om det er en person helt på slutten av videosekvensen. Slow-motion versjonen gjør det enklere å se https://www.youtube.com/watch?v=vfa2FgTzPq8

Jeg er uta av stand til å se om det er hjelm og visir på den personen. Det kan godt hende det er det, men jeg kan ikke se det med dette bildematerialet. Jeg ser sammenligningene og forstår framstillingen, men det er ikke tilstrekkelig til at jeg kan være sikker.

Uansett er dette interessant, skulle gjerne sett mer av den personen.

2Q11
2Q11
17. september 2015 21:23

Kilden til bildet som Jostemikk har benyttet er en selvgjort (av undertegnede) frossen sekvens fra NRK-dokumentaren(som har den beste avspillingkvaliteten og sekvensen varer noen hundredeler lenger?). Er en oppvakt ved gjentatte avspillinger av denne, bør en se at personen småløper (rask gange) inn i bildekanten og hever venstre arm før sekvensen brytes. HALLO, noen sitter jo med resten av sekvensen! Det i seg selv sier alt om hvilket bedrag vi er ute for. Her forsøker jeg å understøtte Jostemikks funn, i tillegg legg merke til vesten med fargenyanser med mer:
http://postimg.org/image/ong7lalm7/
http://www.dagbladet.no/2012/02/05/nyheter/innenriks/drap/terror/anders_behring_breivik/20095998/

Pål
Admin
Pål
3. juni 2017 22:32

Her er enda et eksempel på hvordan norsk corporate mockingbird mafia media aktivt bidrar til å skjule bevis. Her er en video fra Dagbladet, hvor det i slutten av videoen fra 1 minutt og utover vises ovenstående sekvens, men hvor de har kuttet videoen brøkdelen av sekundet før ovenstående «prydbuskmann med glassvisir» dukker opp/kommer inn i videoen:

https://youtu.be/hk2P_ZFRjpE?t=1m

lars
lars
4. juni 2017 12:43

https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/MDUP11001812/27-11-2012# Akkurat når bildet skifter etter 2.54-2.55 bytter det til et kamera som filmer mot Akersgata. Der kan man også se en sortkledd person som står og ser på når det smeller.