Tekniske problemer på bloggen

En del irriterende ting har skjedd de siste par-tre månedene, og alt som ikke fungerer for dere som kommenterer innleggene ville det vært fint om dere skrev noen få ord om. Her er noe jeg har merket meg.

Rett etter at jeg la ut noen opplysninger om fra hvilke land jeg ble angrepet et bombardement av klikk, og skrev noen ord om at Israel og Ukraina var blant de hyperaktive, forsvant den delen av statistikk-historien fra bloggen. Det er også helt umulig å få denne funksjonen igang igjen. Har henvendt meg til WordPress, og søkt om problemkomplekset via alle søkemotorene jeg vet om, men problemet lar seg ikke løse. Dette er til irritasjon for meg, ikke for leserne og de som kommenterer. Et av hovedproblemene er at jeg ikke lenger kan få sperret IP-områder fra å lese bloggen og spamme ned med tusener av kommentarer, for jeg vet ikke lenger hvem de er.

Deretter forsvant mulighetene/tipsene om enkel formatering av tekst/linker/bilder under kommentarboksen. Jeg klarer ikke finne ut hvorfor, og jeg er ikke i stand til å få funksjonen fram igjen.

Et annet problem er at jeg fra tid til annen mister muligheten til å benytte svar-funksjonen når jeg skal svare på en kommentar. Jeg legger inn teksten, drykker på legg til kommentar, og så går det en liten stund, så dukker denne meldingen opp:

Ugyldig sikkerhetskode.

Da jeg for kort tid siden forsøkte svare på en kommentar, gikk det enda verre. Symbolet for å legge til innlegg ble borte samtidig som jeg limte inn teksten.

Har dere som har lagt inn kommentarer opplevd de samme problemene? Kom gjerne med forslag til hvordan disse problemene kan løses.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
11. februar 2015 12:22

Det er ingen tvil om at dette har utviklet seg til et problem. I går formiddag la jeg inn en kommentar, men hadde det litt travelt og glemte å kopiere kommentaren. Da jeg trykket på «Publiser kommentar» virket det normalt en liten stund – og så var alt sammen borte.
I formiddag la jeg inn en ny kommentar. Den rakk jeg til og med å se på plass før den plutselig var borte og ikke kom tilbake. Denne gangen tok jeg en kopi, og skal legge den ut igjen senere.
Selvsagt har jeg allerede tatt en kopi av denne kommentaren 😉