Juif! Juif! Franske biler nedsprayet med ordet jøde

Å gå i ei felle som beskrives i dette innlegget kan skje alle, men det synes allikevel viktig å vise hvordan hat kan gi seg bisarre utslag.

En av de fremste representantene for de som er fylt av hat er Pamela Geller, og det er hun som har fått fem på så det singla. En presentasjon fra Wikipedia:

220px-Pamela_Geller_2011

Pamela Geller (born June 14, 1958)[5] is a Jewish-American blogger, author, political activist,[6] and commentator.[1] She is known primarily for her criticism of Islam and opposition to Islamic activities and causes, such as the proposed construction of an Islamic community center near the former site of the World Trade Center.[7] Her viewpoints have been described as anti-Islamic[8] orIslamophobic.[1] She says her blogging and campaigns in the United States are against what she terms «creeping Sharia» in the country. She is described as a critic of radical Islam[9] and self-described as opposing political Islam.[1]

Together with Robert Spencer, she co-founded the Freedom Defense Initiative and Stop Islamization of America.[10] These organizations were labeled hate groups by UK government officials, who barred Geller’s entry into the UK in 2013.[8] She and Spencer co-authored the book The Post-American Presidency: The Obama Administration’s War on America in 2010.

For to dager siden, den 10. februar, slo Geller opp en sak på bloggen sin, og det kan man trygt si at hun gjorde med brask og bram. Det dreide seg om at noen hadde sprayet det franske ordet for jøde juif, på minst 20 biler i en av bydelene i Paris.

Her er linken til det hun skrev på bloggen sin:

http://pamelageller.com/2015/02/juif-painted-across-cars-in-paris.html/

De som klikker linken vil se at denne nettsiden viser et tomt resultat. Pamela Geller har tydeligvis valgt å slette innlegget sitt. At det fantes kan vi dokumentere på to måter. Først via et direkte treff om saken på Google:

Pamela Geller

For å kunne ta en titt på hva hun skrev har vi heldigvis Waybach Machine/Archive.org:

https://web.archive.org/web/20150211200651/http://pamelageller.com/2015/02/juif-painted-across-cars-in-paris.html/

“Juif” Painted Across Cars in Paris

Franske biler malt med Juif - jøde

I am laying 100 to 1 odds that the suspect is a Muslim. Watch the enemedia try to spin this. Muslims spraying “Juif” is an improvement to Muslims setting thousands of cars alight in Paris.

A suspect has been arrested. Will they refuse to release the name to protect the savage?

“Suspect arrested for anti-Semitic graffiti in Paris,”
Man apprehended after painting ‘Jew’ on several cars in Jewish area of French capital
By JTA and Justin Jalil February 10, 2015, 6:41 pm

A suspect has been arrested for painting the word “Jew” on at least a dozen cars in a Paris neighborhood.
The man was arrested and taken into police custody Monday night after the graffiti, done in white paint and capital letters, was discovered, according to reportThere is a sizeable population of Jews living in Paris’ 16th arrondissement, or district. It is not known if the owners of the cars are Jewish.

France’s Jewish population — the third largest in the world — has long complained of the alarming rise in anti-Semitism, which culminated in a series of deadly attacks last month, including against the Jewish community.

Israeli officials expect 10,000 French Jews, 2 percent of the country’s Jewish residents, to emigrate to Israel in 2015; a dramatic rise from the 1,900 that made aliya in 2012.

Hvorfor slettet Pamela Geller denne artikkelen uten en eneste kommentar?

Det skal vi se på, men først må nevnes at hun gikk ut med rimelig høy sigarføring, der hennes intense hat mot muslimer skinner som ei fyrlykt mot leserne. Hun gir 100-1 odds på at de skyldige er muslimer.

Deretter benytter hun et godt gammelt knep, helt identisk med hva Meteorologisk Institutts Rasmus Benestad har gjort angående klimasaken, hun beskylder avisene for å verne den forhatte motparten (klimafornektere/antisemittiske muslimer), noe som er stikk motsatt av sannheten. Her kan vi ifølge Geller ikke forvente noen avsløringer av navnet/navnene på den/de skyldige klimafornekterne/muslimene.

De skyldige var et jødisk ektepar som ønsket å styrke The Cause

Det vi var vitne til var rett og slett en småskala falsk flagg-operasjon, noe vi bør være like oppmerksomme på som de store hendelsene. Eksempler på sistnevnte er brannen i riksdagsbygningen i Berlin på 30-tallet, og 11. september-hendelsene i New York og andre steder i USA i 2001. Eksempler på førstnevnte, småskala-forfalskninger, er blant annet veltinger av jødiske gravstøtter, som er et glimrende knep for å skaffe seg sympati, og lede fokus bort fra de til enhver tid gjeldende overgrep mot menneskeheten som sionistene og Israel står bak. Det gjelder å lede oppmerksomheten vekk fra egne kriminelle handlinger og over på uskyldige, samtidig som man tvinger medlidenhet angående deres “lidelser” på uvitende folk.

Den franske hovedstadsavisen Metronews forteller hva som skjedde

Først legger jeg ut linken, og så forsøker jeg med noen sitater via Google Translate.

http://www.metronews.fr/paris/il-aurait-tague-le-mot-juif-sur-des-voitures-pour-pouvoir-changer-de-hlm/mobj!8Ie85U7MKwf1c/

Paris: De ville ha ordet «jøde» tagget på biler … for å tjene Saken (The Cause) (Jostemikk, fri oversettelse)

Trivia – En 73 år gammel mann ble mandag tatt mens han tagget  ordet «jøde» på biler i Paris 16. distrikt. Mannen og hans kone, som er jødiske, leverte også inn en klage i juli og august der de påsto at antisemittiske symboler var tagget flere steder på og rundt bygningen de bodde i.

(Resten er kun ei innliming av den dårlige oversttelsen til Google Translate. – Jostemikk)

Politiet hadde sterke mistanker om at har a priori bekreftet. Mandag rundt 16 pm, ble en mann tatt i å forsøke å skrive ordet «jøde» på parkerte biler avenue du Général-Clavery avenue Dode de la Brunerie i det 16. distriktet. Tjue biler ble merket. «Politiet satte håndjern på ham, og de har fått fanget meg jeg sa, det er sprøtt for å gjøre dette» En offisiell sa .. ‘Nei, og i tillegg det hevder hans gest », sa ett vitne MetroNews.

Den mistenkte ble tatt i forvaring på strak arm. Denne mannen ble født i april 1941 og heter Pierre B. allerede var kjent for politiet, ikke som mistenkt, men som et offer. I fjor sommer, han ville faktisk to ganger besøkt politistasjonen i 16. distrikt til å fordømme antisemittiske bemerkninger.

Bi repetita

I juli, Peter og hans kone Suzanne B., som er jødisk, ville ha vært til politiet for å rapportere tilstedeværelse av hakekors på sine postkasser, deres lageret og på døren til sin bolig i en bygning eid av Eiendomsdrift av City of Paris (RIVP) og ligger i Rue Abel Ferry (16). I august, ville de ha klaget å fordømme de samme fakta.

Seks måneder senere, i desember nye oppføringer er funnet i HLM . «Dirty jøde» hakekors og andre koder er funnet på veggene av bygningen. Samme i januar. «Det begynte å gjøre mye, sier en kilde nær saken. Flere personer ble intervjuet og skrivetester ble utført … Det er der politiet fant ut at det var noe veldig rart i denne historie. »

Flere opphold i HP

Faktisk, sammenligner Skriften, fant etterforskerne at klageren var uhyggelig lik den som finnes på veggene og postkassen av bygningen inkludert. «En annen tilfeldighet, har B. antydet at paret hadde forlatt et øyeblikk av sin bolig for å beskytte seg selv. I denne perioden var det ingen inskripsjon, bemerker kilde nær saken. Politiet ble overbevist om at c ‘var ham, men manglet bevis. Med denne loven, de kunne ikke være bedre tjent. »

Det var uklart mandag kveld kona til Pierre B. var eller ikke var medskyldig til sin mann. «Paret ønsket å endre overnatting. Vi vet ikke hvorfor fordi han levde for to i 59m2. Han hadde gjort to forespørsler RIVP som har blitt nektet. Det var kanskje en strategi for å lykkes «sier kilden, og legger til at mannen som hans kone ville ha gjort flere opphold i psykiatriske sykehus.

Tirsdag ettermiddag, var Pierre B. fortsatt i varetekt. Alle beboere, ble de sjokkert. De hadde også hørt om dette ønsket av paret til å endre overnatting. «Derfra til å angripe jødene, dessuten når vi vet at kona til den mistenkte er jødisk, det er surrealistisk,» avslutter en nabo.

Den mistenkte varetekt ble utvidet tirsdag til 17 timer. Ifølge våre opplysninger, den enkelte var å bli presentert for en psykolog i kveld.

Av en eller annen grunn har ikke Pamela Geller ønsket å fortelle sannheten om det som skjedde etter at hun ble klar over hva som hadde skjedd.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandulph
Brandulph
14. februar 2015 20:08

Men hva Pierre B. gjør her er da faktisk en ‘jødisk klassiker’, som tilhører samme kategori / tjener samme målsetting som både PEGIDA og historien til Herman Rosenblat, som aldri var i en konsentrasjonsleier. 😉 … som tilhører fantasien og løgnen om ‘holocauste’.

-«Yes, it wasn’t true, but in my imagination, it was true…»

Her er ‘rosenblat videoen’ som sier mye om Ashkenazi ‘jødenes’ omgang med realitet og sannhet angår. https://www.youtube.com/watch?v=nT2BJhO-prQ

Vapaus
Vapaus
25. april 2019 15:56

Det vi var vitne til var rett og slett en småskala falsk flagg-operasjon, noe vi bør være like oppmerksomme på som de store hendelsene.

Akkurat. Nå er det jo etterhvert så mange store hendelser, så slikt får ikke mye fokus, men mange bekker små…

Alt tjener splitt og hersk taktikken, å sette grupper opp mot hverandre (fortrinnsvis vestlige verdier mot muslimer). Det aller verste for en slik agenda er om folk begynner å se hverandre som individer. Desverre sitter så mange fast i brød og spesielt sirkusfella at de ikke har tid til annet enn å få med seg overskriftene i LSM.

-“Yes, it wasn’t true, but in my imagination, it was true…”

Nesten ufattelig hvilke unnskyldninger han slipper ganske lett unna med og enda mer ufattelig at selv om ABC news etter min mening nesten jatter med løgneren, så er det likevel restriksjoner på videoen på Youtube.

Sannheten trenger ikke beskyttelse fra hverken sensur eller lover. Så bare i det at alt omkring det påståtte holocaust ikke engang er lov å diskutere mange steder, burde få alarmklokker til å kime sterkt hos selvstendig tenkende individer. Desverre er ikke selvstendig tenkning politisk korrekt og har ingen plass i offentlige hjernevaskprosessen. 🙁

2Q11
2Q11
4. mai 2019 14:39

Allikevel mener jeg at forbudet mot å tenke selvstendig og å gi uttrykk for hva man mener er det styggeste som kan gjøres mot oss. Det har fjernet den viktigste og beste delen av det å være et menneske.

Ja, for egen del blir jeg trist og forbannet når jeg eksempelvis tenker tilbake på følgende «hendelse». Oppgittheten og fortvilelsen fra den gang er neppe helt glemt, så de løgnaktige infiltrerte myndighetene og medløpere er i stor fare dersom de skulle gjeninnføre «ytringsfrihet»(full YF var det heller ikke den gangen..)
Anbefaler å lese noen oppegående kommentarer sortert både på nyeste og beste:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/08/31/195239003/abc-nyheter-begrenser-kommentarfeltet#comments

2Q11
2Q11
5. mai 2019 00:20

22.juli har spesielt i Norge blitt brukt for å tjene Saken (the Cause)(se innlegget over).
En herværende redaktør har jeg registrert i flere saker skyve foran seg sin egen datter, som overlevde Utøya. Offer- og sympatikortet gjør det menneskelig vanskelig å kritisere i samme diskusjon.
Går dette gjennom spamfilteret så følg gjerne med på følgende lek med sitater og linker som i mine øyne viser redaktørens likheter med «Juif! Juif!» saken her:
 For to dager siden, den 10. februar, slo Geller opp en sak på bloggen sin, og det kan man trygt si at hun gjorde med brask og bram. 


Å gå i ei felle som beskrives i dette innlegget kan skje alle, men det synes allikevel viktig å vise hvordan hat kan gi seg bisarre utslag.

Det vi var vitne til var rett og slett en småskala falsk flagg-operasjon

Av en eller annen grunn har ikke Pamela Geller ønsket å fortelle sannheten om det som skjedde etter at hun ble klar over hva som hadde skjedd.

Ekstreme holdninger uansett pol tjener ZionSaken så lenge sistnevnte glemmes..