Problemene rundt Richard Gutjahrs rolle i terrorhandlinger øker i omfang

De presstituerte og Høyreleder i Oslo, Nikolai Astrup, er en viktig del av terror-problemet

I Mossad og Nice/Munchen-terrorens ansikt utad: “Journalisten” Richard Gutjahr så vi på hvordan noen fossrodde bakover for å få fjernet dokumentasjonen på at den tyske skuespilleren og bloggeren Richard Gutjahr åtte dager etter Nice-terroren, nok en gang befant seg midt i begivenhetenes sentrum, da han begynte å publisere bilder han tok da han overvar Munchen-skytingen. Vi lærte at han er gift med den tidligere politikeren og etterretningsoffiseren Einat Wilf, og via Påls kommentar med lenke til Reddit.com, fikk vi også kunnskap om at bokbrennerne på Wikipedia slettet den delen om Einat Wilf som omhandlet hennes løytnantstilling i Unit 8200, avdelingen som ble beryktet da det ble avslørt at de hadde fått fri tilgang til opplysninger om amerikanske innbyggere av NSA i USA. Det er enkelt å forstå hvorfor noen forsøkte å slette dokumentasjonen på at Gutjahr også befant seg på terrorsted nummer to, men Internett har god hukommelse, og han ble avslørt.

Svineriet med ren propaganda og tendeneser til bokbrenning ga seg denne gang utslag i at en Høyrepolitiker måtte trekke seg fordi han var interessert i fakta

E-tjeneste- og Stay Behind-representant Verdens Gang går ut med særdeles høy sigarføring mot Høyrepolitiker Iftikhar Mahmood. Antisemitt- og konspirasjonsteori-beskyldningene sitter løst, og leder i Oslo Høyre, Nikolai Astrup, kan fortelle til VG at Mahmood ved flere anledninger har publisert lenker og bilder som er sterkt konspiratoriske og antisemittiske. Alt dette har ført til at Mahmood har trukket seg fra Høyre. Jeg siterer fra artikkelen:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslo/hoeyre-politiker-trekker-seg-etter-aa-ha-delt-antisemittisk-blogg/a/23746545/

Illustrasjon Richard Gutjahr fra VG

Oslo-politikeren Iftikhar Mahmood lenket til en nettside som ga Israel ansvar for Nice-terroren.

Nå trekker han seg i kjølvannet av knallhard kritikk fra eget parti.

Oslo-leder Nikolai Astrup skriver på partiets hjemmesider at Mahmood ved flere anledninger har publisert lenker og bilder som er sterkt konspiratoriske og antisemittiske.

– Bloggen og bildene som det lenkes til representerer holdninger og et menneskesyn som ikke er forenlig med Høyres standpunkter og verdisyn, skriver han.

Til VG sa han at bloggen Mahmood lenket til representerer «forkastelige holdninger».

Mahmood selv har bestemt seg for å melde seg ut av partiet og vil ikke representerer partiet fremover, ifølge Astrup.

Nikolai_astrup_(cropped)

Den smått tragikomiske vendingen i saken er jo at Richard Gutjahr dukket opp som troll av eske også på neste åsted, skytingen i kjøpesenteret i Munchen

Ikke misforstå, det er ille nok i seg selv, slik ståa var da VG produserte dette beviset for hvordan De presstituerte og Norges politikere er villig til hva som helst for å holde fokus vekk fra det enorme problemet staten Israel og sionismen har ført med seg. Dette er den tragiske delen. Den komiske er hvordan Mahmoods hypotese i ettertid har blitt bekreftet av Richard Gutjahr selv. Ingen tror på slike tilfeldigheter. Heldigvis er antallet mennesker som har tilegnet seg reell kunnskap om historien bak alle de falske flagg-operasjonene raskt voksende. Folk tror ikke lenger på disse forbryterne.

Når det gjelder nettsiden som den nå avgåtte Høyrepolitikeren la ut lenke til, kjenner jeg ikke til den. Det kan godt hende at de er rasister, og det er jo dumt, men særlig mer rasistiske enn sionistene og apartheid-regimet i Israel er de knapt. VG-artikkelen klasker som nevnt til med antisemittisme-beskyldninger, og nettsiden skal visstnok selv være “antisemitter” på en genial måte. Problemet med dette er at det ikke henger på greip. Det stemmer ikke. Hvorfor skal en nettside og folkene bak være mot medlemmer av en språkgruppe? Det er mange mennesker i Palestina og Midtøsten som tilhører den semittiske språkgruppen, og jeg forstår ikke hvorfor noen skal være mot dette. Gjør dere? Askenasiene som bor der har aldri tilhørt denne språkgruppen, Khazarer som de er. Jeg tror ikke det var en eneste en av dem som snakket et språk tilhørende den semittiske språkgruppen da de flyttet til Israel. Enten snakket de språket fra det landet de kom fra, eller så snakket de Jiddisch. Dermed blir det aldeles ubegripelig når Oslo Høyre-leder Astrup beskylder kritikere av Israel for å være motstandere av palestinere og annet folk tilhørende den semittiske språkgruppen. Troller han, eller er han rett og slett så kunnskapsløs? Det er jo meningsløst, og det gir mening, for vi snakker om en politiker. Vi tar en titt på den språkgruppen som nettstedet og Mahmood måtte ha kritisert urettmessig for at de skulle kunne kalles anti-hvasomhelst:

https://no.wikipedia.org/wiki/Jiddisch

Jiddisch eller jiddisk er et germansk språk som tales av over tre millioner mennesker, hovedsakelig askenasiske jøder, over hele verden. Språket oppstod i Sentral-Europa i høymiddelalderen som en blanding av middelhøytysk og sentraltyske dialekter, og med mange lånord fra hebraisk, senere også fra slaviske språk. Navnet jiddisch betyr «jødisk» og er opprinnelig en kortform for ייִדיש טיַיטש «jidish taitsh», eller «jødisk tysk». Ordforrådet består av ca. 80 % gjenkjennelige tyske ord, enkelte står nærmere standard høytysk enn mange høytyske dialekter; jiddisch betraktes av og til også som en tysk dialekt.

På dette tidspunkt bør alle nå forstå at antisemitt/-isk ikke er annet enn et herskeord. Babylonsk magi. Sludder og vås. Et oppfunnet maktmiddel i likhet med konspirasjonsteoretiker.

Når ilte bokbrennerne til for å slette beskrivelsen av Einat Wilf som etterretningsoffiser?

Det skjedde imponerende raskt. Da årvåkne bloggere raskt publiserte stoff om Richard Gutjahrs ekteskap med Einat Wilf, ble det like raskt et problem bokbrennerne ønsket å fjerne. Kun fire dager etter hans dekning av Nice-terroren, ble siden om Wilf redigert, og stoffet om hennes forbindelser til den Israelske E-tjenesten ble fjernet. Vi tar en titt:

Einat Wilf Mossadagent Wikipedia

Det som skjedde med Iftikhar Mahmood, kan skje med oss alle. Det skjer hele tiden. Alle som forsøker rette fokus mot Israel og nasjonens rolle i de dramatiske, internasjonale hendelser som virker ha som hensikt å skremme en hel verdensbefolkning til blind lydighet, blir angrepet så rått og hensynsløst av sionistene og deres støttespillere, at forbryterne håper at reaksjonene skal virke avskrekkende. Konklusjonen om denne konkrete hendelsen kan lite annet være enn at Nikolai Astrup og Oslo Høyre støtter løgner, bløff og svindel, og blir stående som vinnere, mens Iftikhar Mahmood søkte fakta, fant det kanskje, og ble den store taperen. Det er pinlig å være vitne til denne utviklingen. Ikke at det er et nytt fenomen, så langt derifra! Men tidligere forsøkte de som regel å skjule sine tilbøyeligheter. Nå gidder de ikke engang å prøve. Oslo Høyre sitter tilbake med en bokbrenner, men mistet en faktaorientert mann. Det er for jævlig.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandulph
28. juli 2016 11:33

«Nå gidder de ikke engang å prøve.» Ja, Jostemikk, jeg har også i lengre tid notert meg det i forbindelse med Ashkenazi ‘jødenes’ aktiviteter, og har ofte spurt meg selv om hva grunnen til det kan være. Er ‘Protokollen’ så nær oppfyllelse, at det ikke lenger er nødvendig å skjule signaturen, men derimot å vise den?

Brandulph
28. juli 2016 14:10

Jeg følger deg der, Jostemikk, men jeg tenkte mer på at de over alle disse årene har maktet å plassere sine ‘willing conscripts’ i nær sagt alle betydelige politiske posisjoner, og at de ikke lenger skjuler sin sanne identitet slik de har gjort i tidligere år. Selv deres ‘falskt flagg’ operasjoner er da blitt vesentlig mindre raffinerte? Og det må jo ha sin grunn? Ligger det ikke en klar melding til enhver som ser konspirasjonen i deres terror handlingen, at ‘det gir de blanke fean i’., for en ‘erdogan operasjon’ er klar til å bli gjennomført i samtlige europeiske nasjonalstater. ‘Protokollene’ beskriver jo en slik operasjon ifbm den endelige overtagelse. (Jeg var for øvrig bosatt i S.Korea da Pres. Park ble likvidert og Gen. Chun grep makten. Han innførte unntakstilstand, hadde listene klare, og i løpet av få timer gjennomførte han en omfattende ‘rensings prosess’ hvor alle tenkelige ledere i landet ble ‘fjernet’. Et utrolig opplevelse. )

2Q11
2Q11
2. august 2016 20:47

Når det gjelder nettsiden som den nå avgåtte Høyrepolitikeren la ut lenke til, kjenner jeg ikke til den.

I minst to artikler legger VG også ut lenke til siden, «The Ugly Truth». Det er nytt for meg at mainstream media åpent legger ut klikkbare lenker til «konspiratoriske» og Israelfiendtlige(«antisemmittiske») sider.
Flere og flere vil ta side mot Israel i en konstruert konflikt, kanskje denne spådommen holder vann:
«Look for Putin to drop some big truth bombs at that meeting, both about Western support for ISIS and Obama’s background. The two sides will be shooting at each other within a week after this; expect the G7 to fire the first shot.
If we then fast-forward through the North/South War and the Global Attack against Israel, which I’ve estimated will all end on or about September 25, we find that the globalist finance ministers and central bank governors will meet 11 days later in Washington, D.C….»
http://redefininggod.com/2016/07/globalist-prophecy-watch-update-6-new-prophetic-propaganda-still-points-to-september/