Angående det som skjer i Hellas

Alle som har lest det jeg har skrevet de siste årene kan umulig ha unngått å ha fått med seg at bankene er styrt av “jøder”, og at disse bankoligarkene har startet alt som finnes av kriger og revolusjoner de siste 200 årene. Like åpenbart må det ha vært for den våkne leser at han/hun har fått med seg hvordan de har startet finanskriser, og deretter krigene. Da oligarkene dannet EU som et rent økonomisk maktmiddel for å konsolidere den tragiske dominansen de fikk over verden etter etableringen av sentralbanksystemet i og med dannelsen av Federal Reserve i 1913, var på mange måter siste håp ute så sant det ikke skjer en kollektiv oppvåkning. Derfor er det en sann glede å linke til en tråd på Klimaforskning.com om nettopp EU, bankene og Hellas. Hvis ikke den tråden er en øyeåpner, vet jeg sannelig ikke hva som skal til. Den ble startet av en av de få (dessverre) som har kommet med kritiske kommentarer her på bloggen, og han er en av de jeg har lært mest av om hvordan verden skrudd sammen. Les, lær og bli skremt.

Amatør1: Hellas, EU og Euro

Jeg siterer fra hans åpningsinnlegg, men la for all del ikke dette hindre dere i å klikke på linken. Det er masse å lære.

Utover klimadebatten, opptar krisen i Eurosonen meg. På mange måter ser jeg disse sakene som 2 aspekter av et felles, gigantisk massepsykose og demokratiproblem: Klimadebatten dreier seg om en fanatisk ideologi som koste hva det koste vil skal fortelle oss i detalj hvordan vi skal leve våre liv, basert på juks. Krisen i EU dreier seg om en fanatisk ideologi som koste hva det koste vil skal etablere Europas Forenede Stater, med de konsekvensene vi ser utspille seg, og har sett komme i flere år.

Se dette innslaget fra EU-parlamentet, det parlamentsmedlem Nigel Farage (UK) i klare ordelag forteller hva Hellas og EU står overfor:

Han har rett. Farage er et funn. Se hans mange videoer på YouTube.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

29 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
17. juli 2015 21:16

Jeg så at det var riktig video i ditt innlegg for en liten stund siden. Nå er det en helt annen video som vises.

Thruth Now
18. juli 2015 01:06

Heldigvis er det flere og flere som våkner opp i forståelsen av finanssvindlermafiaen og deres metoder (= korrupte demokratier + MSM). Tore B. Krudtaa er en av dem…

http://monsanto.no/index.php/no/okonomiske-muligheter/231-med-nytt-syn-pa-okonomien

Utrolig at Farage har kommet så langt som han har gjort og at ikke MI6 har likvidert ham enda.

Amatør1
18. juli 2015 02:08

Viktig intervju fra sommeren 2014 med Yanis Varoufakis. Varoufakis var finansminister i Hellas fra Januar i år til 6 Juli, da han gikk av.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qNItYoJhgmk&w=560&h=315%5D

Amatør1
18. juli 2015 02:15

Fra Yanis Varoufakis sin blogg

Dr Schäuble’s Plan for Europe: Do Europeans approve?
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/17/dr-schaubles-plan-for-europe-do-europeans-approve-english-version-of-my-article-in-die-zeit/

The Euro-Summit ‘Agreement’ on Greece – annotated by Yanis Varoufakis
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/15/the-euro-summit-agreement-on-greece-annotated-by-yanis-varoufakis/

On the Euro-Summit ‘Agreement’ with Greece, my resignation and what it all means for Greece and Europe – in conversation with Phillip Adams
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/14/on-the-euro-summit-agreement-with-greece-my-resignation-and-what-it-all-means-for-greece-and-europe-in-conversation-with-phillip-adams/

Behind Germany’s refusal to grant Greece debt relief – Op-Ed in The Guardian
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/11/behind-germanys-refusal-to-grant-greece-debt-relief-op-ed-in-the-guardian/

Minister No More!
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/06/minister-no-more/

Northolsen
18. juli 2015 10:05
Reply to  Thruth Now

Grunnen til det er kanskje at Farage har gjort noen nødvendige knebøy-øvelser.

http://www.algemeiner.com/2013/07/22/ukip-leader-nigel-farage-supports-israel/

vegtam borson
18. juli 2015 12:03

Hvorfor debatt rundt fripenger ikke er mer i folks bevissthet når det gjelder Hellas, er meg en gåte …
http://vegtam.info/Kortsider/EUblearing.htm

Thruth Now
18. juli 2015 23:01

Off topic,

…men er det flere som har fått besøk av sikkerhetstjenesten (eller hva de nå kaller seg) nå i sommer? Jeg hørte rykter om at Regimet skulle registre oss såkalt «russisk-vennlige» nordmenn tidligere i år av en som er informert, uten at jeg festet meg noe mer ved det. Jammen fikk jeg besøk av 2 av dem på døren nå i sommer siden jeg er en såkalt «Russland venn» (les: NATO-motstander/fredsaktivist). De lot som det var i et annet ærend, men så dum er jeg ikke at jeg ikke forstod at de har overvåket meg i lengre tid og sendte sine spanere på meg som en liten advarsel.

Vel bli ikke overrasket om dere får besøk også, hvis de gidder å søke opp en liten sardin som meg så er lista jaggu lav.

Og glem ikke å kjøpe inn litt ekstra tørr (og utgått) Mariakjeks å by gjestene på, just in case;)

Ingrid
Admin
Ingrid
19. juli 2015 21:13

Hos de som selv har mer enn nok penger finnes det sjelden noen som helst forståelse for vanlige folk i håpløse situasjoner, men kan vel nesten si at ondskap har ingen grenser, at enhver form for samvittighet mangler. George Romanias, med ansvar for sosiale tjenester i Hellas, nekter å bli i jobb og kutte pensjoner ned til 87 euro i måneden [tilsv. ca. 800 NOK pr. mnd], og sier derfor fra seg sin stilling.

“Ι cannot stay in the Ministry. I went to apply some principles. I cannot do the opposite”, Mr Romanias said adding that he will submit his resignation by tomorrow morning. “I cannot apply the law they oblige me to introduce. It is not possible to give a monthly pension of 87 Euros to a handicapped person. This is what was put in law.”

http://www.paulcraigroberts.org/2015/07/19/wealthy-germans-forced-pensions-poor-greeks-94-monthly/

Dette betyr dessverre at flere av de bedre forsvinner av samvittighetsgrunner.

Martin Niemuller, tysk prest og antinazist som satt i konsentrasjonsleir i Tyskland fra 1937 -1945, uttalte følgende:

Først kom de for å ta kommunistene, men jeg protesterte ikke, for jeg var ikke kommunist.
Så kom de for å ta fagforeningsmedlemmene, men jeg protesterte ikke, for jeg var ikke fagforeningsmedlem.
Så kom de for å ta jødene og sigøynerne, men jeg protesterte ikke, for jeg var ikke jøde eller sigøyner.
Så kom de for å ta de homofile, men jeg protesterte ikke, for jeg var ikke homofil.
Da de kom for å ta meg, var det ingen igjen som kunne protestere.

Kanskje verdt å tenke litt over, for hvem er neste? Når er vår tur?

Amatør1
21. juli 2015 11:33

Yanis Varoufakis

Europe’s Vindictive Privatization Plan for Greece – Project Syndicate
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/21/europes-vindictive-privatization-plan-for-greece-project-syndicate/

«The Development Bank that we proposed would “allow the government to choose which assets are to be privatized and which not, while guaranteeing a greater impact on debt reduction from the selected privatizations.” After all, “asset values should increase by more than the actual amount spent on modernization and restructuring, aided by a program of public-private partnerships whose value is boosted according to the probability of future privatization.”

Our proposal was greeted with deafening silence. More precisely, the Eurogroup of eurozone finance ministers and the troika continued to leak to the global media that the Greek authorities had no credible, innovative proposals on offer – their standard refrain. A few days later, once the powers-that-be realized that the Greek government was about to capitulate fully to the troika’s demands, they saw fit to impose upon Greece their demeaning, unimaginative, and pernicious Treuhand model.
At a turning point in European history, our innovative alternative was thrown into the dustbin. It remains there for others to retrieve.»

Amatør1
21. juli 2015 11:47
Reply to  Ingrid

«Kanskje verdt å tenke litt over, for hvem er neste? Når er vår tur?»

Hat-retorikken er klar fra ekstremistene om neste nivå:

Retired US Lawmaker Calls for Edward Snowden’s Public Execution
http://sputniknews.com/us/20150721/1024855803.html
“This is real and the worst part of it — not unlike the Snowden incident, which I hope none of you have sympathy for him because we need to hang him on the courthouse square as soon as we get our hands on him»
– Saxby Chambliss, a former Republican senator from Georgia

Ex-Head of NATO Command: ‘Disloyal Americans’ Should be Put in Prison Camps
http://sputniknews.com/us/20150721/1024852108.html
«The United States should revive World War II-style internment camps for «disloyal Americans,» retired general and former Democratic presidential candidate Wesley Clark said on Friday.»

Husk dette neste gang det er snakk om «hat-retorikk», en teknikk som brukes i økende grad for å undertrykke saklige og moderate krav om alminnelig lov og rett. Det viser seg igjen og igjen at kritikere blir konsekvent beskyldt for det motparten står for, innkludert ekstremisme.

Amatør1
21. juli 2015 11:53
Reply to  vegtam borson

«Hvorfor debatt rundt fripenger ikke er mer i folks bevissthet når det gjelder Hellas, er meg en gåte …»

Svaret på gåten er ganske enkelt at hele hensikten er å skape kaos i Hellas og EU. Det du er vitne til er IKKE et forsøk på å løse noen problemer. Neste gåte er: Hvem mener de har fordel av at dette skjer?

Ingrid
Admin
Ingrid
21. juli 2015 12:10
Reply to  Amatør1

Jeg setter veldig stor pris på å se deg aktiv igjen, Amatør1 🙂

USA hadde konsentrasjonsleire allerede under WW2, hvor selv de mest uskyldige japanere endte opp. Så det ville ikke forundre meg om de vil videreføre dette til å gjelde folk som generelt ikke er enige med dem. Wesley Clark er en farlig mann, selv om han kan ha fått litt positiv oppmerksomhet gjennom den videoen der han forteller om haukenes krigsønsker: angripe land etter land i Nord-Afrika/Midtøsten. På en måte prøver han å uskyldiggjøre seg selv ved å vise til at han er sjokkert. Som 4-stjerners general og leder for NATO under Balkan-krigen finnes det ikke noe som helst uskyldig ved ham; han visste hva som skjedde – og hvorfor.

USA har jo allerede gjort klar massevis av FEMA-camps for ulydige mennesker, og de vil nok bli benyttet den dagen folk våkner opp og begynner å protestere. De kan gripe tak i ethvert menneske de ønsker under sine nye lover, uten rett til advokat, uten rett til at fangens familie får vite hvor vedkommende er, og kan holde på sine fanger så lenge de ønsker. De har virkelig kommet langt i sin «demokratiseringsprosess».

Du har helt rett i «Det viser seg igjen og igjen at kritikere blir konsekvent beskyldt for det motparten står for, innkludert ekstremisme.» Alt blir snudd på hodet, og skal vi forstå virkeligheten, må vi snu hva de sier tilbake til å stå på beina. Det er egentlig seg selv de snakker om.

Ingrid
Admin
Ingrid
21. juli 2015 12:28
Reply to  Amatør1

Yanis Varoufakis hadde neppe andre alternativer enn å trekke seg, siden han ikke ønsket å gå på akkord med seg selv. Han er en velutdannet og selvtenkende mann, og det kan være mye å lære fra ham. Nå er han fri for offisielle og politiske plikter og kan derfor snakke/skrive fritt.
Jeg haket av for «Following» på hans blogg for noen dager siden, men jeg mottar ingen meldinger. Så da får jeg heller bare sjekke bloggen hans med jevne mellomrom.

Ingrid
Admin
Ingrid
21. juli 2015 12:41
Reply to  Amatør1

Harald Schumann, som sto for dette intervjuet med Yanis Varoufakis, har også stått for videoen «The Secret Bank Bailout», som vant «German TV Award 2013» for denne dokumentaren.
https://youtu.be/xu5sTyAXyAo

Ingrid
Admin
Ingrid
21. juli 2015 13:59
Reply to  Jostemikk

Angående siste del av din kommentar ovenfor (Aschberg), hvordan frykt er et viktig våpen for eliten:

John B. Watson, en av grunnleggerne av adferdspsykologi, skal ha sagt (og han visste hva han snakket om gjennom sine forsøk på barn): “The driving force in society is not love, but fear”. I går så jeg en gammel episode av «Midsomer Murders». Den handlet om en privatskole i England, der «viktige» barn blir lært opp til å bli ødelagte voksne, men svært nyttige i sine framtidige verv i det offentlige liv. Den fikk meg til å tenke på hvor viktig det er for eliten å styre folk gjennom frykt, først da blir de lydige og trofaste til «systemet». Og denne styringen må starte på et så tidlig tidspunkt som mulig. Vi er på vei dit også her i Norge, etter hvert som «systemet» får et bedre og bedre tak på våre barn helt fra de er på bleiestadiet. Så lenge folk lever innenfor systemets høye vegger er det svært vanskelig å se det fra utsiden.

Hvilken pille er å foretrekke?
https://youtu.be/zQ1_IbFFbzA

UfaUfa
UfaUfa
21. juli 2015 21:08

Kanskje dette tema også er mer opp ned enn hva man innledningsvis skulle tro?

HUMANITY vs INSANITY – #44 : Greek Tragedy Pt1 – with William Engdahl
Yanis Varoufakis is being hailed by many as the ‘visionary’ to bring about an end to ‘Austerity’ and take Greece out of the Euro … but what if his true purpose was to bring about the total financial annihilation of the Greek nation? William Engdahl shares his insights into the unfolding 21st Century Greek tragedy, suggesting that Varoufakis may have ‘Master-Minded’ an End Game resulting in the ultimate treason! What will it take to end the insanity and bring about the demise of the Socio-psychopathic Global Corporatists!!

Del I
https://www.youtube.com/watch?v=Rk3o5XY8if8&feature=youtu.be

Del II

Amatør1
22. juli 2015 18:20

Tenk litt over dette:

A)

REVEALED….the eurozone deficit sinners whose incompetence makes Greece look like Snow White by comparison
https://hat4uk.wordpress.com/2015/07/22/revealed-the-eurozone-deficit-sinners-whose-incompetence-makes-greece-look-like-snow-white-by-comparison/

«The original Maastricht Treaty set out a very clear debt-to-gdp ceiling of 60% for ’emu’ (later the eurozone) as a whole.
Today the eurozone reveals a debt to gdp percentage at 93%. More than 50% over the limit.»

comment image

«Just 2.3% of the eurozone’s total economy stuck to the Maastricht rules. Those who didn’t included Schäuble’s Germany, Hollande’s France, Dijesslbleom’s Netherlands, Verhofstadt’s Belgium and Rajoy’s Spain.»

B)

European Commission unlocks first tranche of €1.8bn package to Kiev
https://www.rt.com/business/310480-european-commission-unlocks-first-tranche/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS

«The European Commission, on behalf of the EU, today disbursed a loan of €600 million to Ukraine. This corresponds to the first installment under the new Macro-Financial Assistance (MFA) program for Ukraine, which amounts to a total of €1.8 billion,»

Amatør1
24. juli 2015 19:50

Hellas har vært underlagt diktatur før, noen av oss husker det sågar. Nå returnerer diktaturet til Hellas, men dette diktaturet vil ikke stoppe ved den greske grensen…

A euro-dictatorship for Greece 41 years later …
41 years after the fall of the military dictatorship in Greece, another financial euro-dictatorship oppressing Greece and the other European people.

It’s the same dictatorship aligned behind the US imperialism and brought a bloodbath and destroyed Yugoslavia at the heart of Europe.

It’s the same dictatorship that aligned with the US imperialism to support neo-nazis in Ukraine.

It’s the same dictatorship that systematically destroyed Greece for the last five years with the help of the IMF mafia, blackmailed with sudden death the new Leftist government and now seeks more blood just to protect plutocracy’s interests.

It’s the same dictatorship that systematically impoverish European people through cruel austerity.

The Greek people and all the European people will give a fight to destroy this dictatorship.

http://failedevolution.blogspot.gr/2015/07/a-euro-dictatorship-for-greece-41-years.html

Amatør1
24. juli 2015 20:12

Et lite tilbakeblikk på debatten om situasjonen i Hellas for mer enn 3 år siden, da sa undertegnede følgende:

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,788.msg13482.html#msg13482
24 Mai 2012

… det kan se ut som om euroen er på vei til å avskaffe EU.

På dette stadiet er det antagelig lite eller ingenting EU-politikerne kan gjøre fra eller til, hendelsene selv sitter nå i førersetet og politikerne er handlingslammede passasjerer. Hellas vil gå konkurs, innenfor eller utenfor euroen, EU og ECB (European Central Bank) kan ikke løse problemet med flere krisepakker, og det er faktisk «krisepakkene» som er selve årsaken til at kollapsen blir så stor. Problemet er lånestørrelsen i forhold til GDP (Gross Domestic Product). EUs «løsning» har hittil vært å tvinge Hellas til kutte ekstremt i økonomien, slik at GDP faller som en stein. Da blir problemet mange ganger større.

Hadde de latt Hellas gå konkurs for et år siden og innført drachmer da, kunne det sett annerledes ut, muligens. Men nå er det kun det konkrete tidspunktet for Hellas’ konkurs som er usikkert, og jo lengre man trekker det ut, jo større blir kollapsen. ECB har kjøpt gresk statsgjeld, og kan selv gå konkurs.

Videre falt samtidig følgende kommentar

Min bedre halvdel er for tiden på kort besøk i Barcelona, og rapporterer om store demonstrasjoner i gatene. Spania er ikke mye bedre stilt enn Hellas, og volumet på økonomien er 10 ganger større. Dette har EU og ECB ingen mulighet for å takle.

Catexit?

The Mother of All Storms Builds Over Catalonia’s Independence
http://wolfstreet.com/2015/07/23/the-mother-of-all-storms-builds-over-catalonias-independence-catexit/

Amatør1
25. juli 2015 13:40

Anbefalt intervju med Yanis Varoufakis om hva som hendte i Hellas da demokratiet ble knust av EU

Democracy under siege – interviewed for the Truman Factor
http://yanisvaroufakis.eu/2015/07/24/democracy-under-siege-interviewed-for-the-truman-factor/

Om den nye «avtalen» mellom Troikae og Hellas, sier Varoufakis:

There is no doubt whatsoever that this agreement will be confined to the dustbin of history very, very soon. You don’t have to believe me or Alexis Tsipras, Wolfgang Schãuble said so in the Bindestag very recently. He does not believe in the agreement either.

Om Italia:

Italy is going to follow suit……. it is sinking deeper and deeper into debt. A greek exit would begin the process of an italexit.

Om domokrati:

The Greek democracy has been dissolved. We had a coup d’etat effectively last week.

Amatør1
1. august 2015 13:33

New Eastern Outlook 31.07.2015:

Greek ‘Rescue’ is Berlin’s Tar Baby, Worse than WWI Reparations
http://journal-neo.org/2015/07/31/greek-rescue-is-berlin-s-tar-baby-worse-than-wwi-reparations-2/

By now it is clear that far from a sensible resolution of the relatively solvable Greek crisis, the agreement pushed on Greece above all by the Merkel coalition in Berlin, with the willing complicity of Greek Prime Minister Tsipras, is preprogrammed to not merely fail but also to detonate a tsunami of consequences which likely will begin the chaotic breakup of the European Monetary System and its Euro.

At dette trigger euroens død er nokså klart. Gjett hvem som tjener på en slik utvikling?