Det vakre med EU

EU er et bankoligarkskapt monster. Ved sedvanlig forvrengning av virkeligheten, snu rett og slett alt på hodet, er vi fortalt at EU skulle styrke fred, økonomi, industri, sysselsetting, demokrati, menneskeverd, åpenhet, og alt det andre løgnerne øser ut av seg. Økonomien er et babylonsk svindelforetak, og har alltid vært det. Det er alt annet som er galt i det store, internasjonale bildet også. Slik ser åpenhet og menneskeverd ut i virkeligheten:

Demokrati og åpenhet

Joda, verden går framover. Fremtiden ser lys ut. Omtrent like lys som i USA, der presidentene har gjort alt de kan for å styrke demokrati, fred og menneskeverd ved å verne folk mot muslimske terrorister. Resultatet er like vakkert som betydningen av bildet over. Rett fra fasjonable homseklubber i Chicago til rollen som frontkjemper for å ta fra amerikanske innbyggere deres konstitusjonelle rettigheter til å eie våpen.

Menneskeverdet er virkelig satt i førersetet, det kan det ikke være tvil om. Har vel lært slikt av mor og far. Førstnevnte som pornoskuespiller, og sistnevnte som regissør. Er ikke rart det ble president av det avkommet.

Ta en titt på Yes we can’t og still deg selv spørsmål om noe du har blitt fortalt og lært av mainstream er sant. Et nytt viktig spørsmål følger naturlig av dette: Har vi i så mange generasjoner blitt hjernevasket og brutalt fjernet fra virkeligheten, at vi begynner å få problemer med å gjenkjenne den selv når vi er alene med våre egne tanker og observasjoner? Obama fikk fredsprisen, og det gjorde sannelig EU også. Mennesker som kjemper for fred og menneskeverd fortjener all den ros de kan få, men hvorfor fikk de to nevnte hver sin fredspris? Alt er snudd på hodet, og sosiopatene deler rundhåndet ut priser til hverandre, mens folk flest jubler ut sin hyllest til disse livsfarlige menneskene, og det skulle ikke forundre meg særlig om hvermannsen i sin nesegruse beundring for autoritetene må tørke bort ei tåre eller to når følelsene tar overhånd. Vi lever ei en verden der folk kollapser på grunn av sterke følelser når en såkalt kongelig gifter seg, men ingen skjønner noe som helst av årsakene til at menneskeverd betyr noe helt annet for våre ledere enn det gjør for friske mennesker. Noe har gått galt.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
1. september 2015 21:12

Obama fikk fredsprisen, og det gjorde sannelig EU også.

War is peace.

Mennesker som kjemper for fred og menneskeverd fortjener all den ros de kan få, men hvorfor fikk de to nevnte hver sin fredspris?

Freedom is slavery.

Alt er snudd på hodet, og sosiopatene deler rundhåndet ut priser til hverandre, mens folk flest jubler ut sin hyllest til disse livsfarlige menneskene, og det skulle ikke forundre meg særlig om hvermannsen i sin nesegruse beundring for autoritetene må tørke bort ei tåre eller to når følelsene tar overhånd.

Ignorance is strength

The Meaning of: «War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance is Strength»
http://humansarefree.com/2013/01/what-means-war-is-peace-freedom-is.html

Spiren
Spiren
20. november 2015 21:17

“Civil ulydighed er ikke vores problem.
Vores problem er civil lydighed.
Vores problem er, at folk over hele verden har adlydt lederes diktater, og millioner er blevet myrdede pga. denne lydighed.
Vores problem er, at folk over hele verden, er lydige overfor fattigdom, sult, stupiditet, krig og grusomhed.
Vores problem er, at folk er lydige, og at fængslerne er fyldte af sølle tyve, mens de store tyve leder landet.
Dette er vort problem.”
– Howard Zinn