Oppdatering om bloggens nye utseende

Blåmann

Ikke vet jeg hvordan dette skal gå, for jeg sliter med en del innstillinger og plasseringer. Formateringen av tekst er annerledes, og sitatfunksjonen viser store typer i stedet for som tidligere, kursiv. Det er greit å bli kvitt kursive typer, men bokstavene er så store at det er irriterende. Ellers begynner ting å falle på plass, og jeg tror bloggens vanlige funksjoner funger som de skal. Det er bedre plass i innleggene nå, og dette gjør at bildene kan være større uten at jeg må ta hensyn til størrelsen i starten av innleggene for å hindre at de går ut og dekker menyene til høyre.

Dette med nytt utseende håper jeg bare er en tilvenningssak, for jeg vil gjerne beholde denne mer moderne versjonen. Den gir en del fordeler for meg når det gjelder utseende og redigering. Hvis noen ser noe som ikke er bra, noe irriterende, eller noe som ikke fungerer som det skal, vær så snille å gi beskjed i kommentarfeltet. Bildene i dette innlegget er brukt kun for at jeg skal se hvordan det blir seende ut når det gjelder funksjon/størrelse.

Julussdalen vinterbilde (1 of 1)
Neida, jeg har ikke avlyst sommeren. Det var bare dette bildet som dukket opp da jeg skulle finne et bilde som eksempel.

Her er en test av sitatfunksjonen for å vise hva jeg mener med store bokstaver.

Jeg siterer, siterer, og atter siterer. For en idiotisk størrelse som blir valgt automatisk. Dette må jeg få gjort noe med.

Håper det fungerer bedre nå:

Bokstavstørrelsen denne gang ser bedre ut. Ser det slik ut når dette innlegget er publisert, kan det virke som om problemet er løst, selv om dette ikke nødvendigvis er rette skrifttype og størrelse. Vi får se.

Som jeg nevnte over, si fra hvis noe er helt feil.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Northolsen
17. juli 2015 16:23

Tusen takk for en super-interessant blogg. Det nye tekniske konseptet virker lovende! 🙂