Sandy Hook – FEMA hadde øvelse samme dag

FEMAs øvelse gikk ut på massedrap av skolebarn før drapsmannen begikk selvmord

Og datoen? 14. desember 2012, samme dag som De presstituerte eksploderte med stoff om svindelen. Dette er en gjenganger. De hadde øvelser med tilsvarende scenario 11. september 2001, London-bombingen 7. juli 2005, Breiviksaken 22. juli 2011, Sandy Hook 14. desember 2012, og Boston maraton 15. april 2013.

Federal Emergency Management Agency, heretter FEMA, har skremt mennesker helt siden de ble startet opp. Sammen med Departement of Homeland Security, (DHS) utgjør FEMA i dag kanskje den største trusselen overfor den delen av USAs innbyggere som forsøker holde seg oppdatert om virkeligheten. Dette innlegget vil vise at det er all mulig grunn til å frykte dette sionistmonsteret som har fått vokse seg stort og mektig.

FEMAs egen rapport 2012

Alt jeg kopierer inn i dette avsnittet er hentet fra FEMA-rapporten. Første side:

https://jostemikk.com/PDF/Fema_Sandy_Hook_øvelse.pdf

FEMA-rapporten Sandy Hook 2012 1

Exercise Plan, Mass Casualty Drill, og  Emergency Response For Mass Casualties Involving Children. Dato for øvelsen, 14. desember 2012.

Den neste er fra kapittel 1, generell informasjon, side 2:

FEMA-rapporten Sandy Hook 2012 2

Det er liten tvil om at innbyggerne i de vestlige “demokratier” har pådratt seg et forferdelig problem. Det problemet heter myndighetene.

  • Mass Death of Children at a School by Firearms
  • Suicide or Apprehension of Unknown Shooter
  • Use of Media for Evaluation
  • Use of Media for Information Distribution

Det får ikke blitt særlig mye styggere, og svineriet fører med seg et livsnødvendig spørsmål. Hvordan skal vi få stoppet denne organiserte kriminaliteten?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
25. april 2015 10:42

Takk for viktig informasjon. Vi som har fulgt disse tingene litt nærmere enn hva de fleste gjør, kjenner etter hvert igjen det mønsteret de følger. Egentlig er det så fryktelig, det er så ille, at jeg kan forstå at folk ønsker å fortrenge virkeligheten. Kanskje det finnes en grense for hvor mye ondskap det enkelte menneske kan ta inn over seg uten å føle seg ødelagt. Det er lettere å leve i en illusjon. Vi har virkelighet og vi har «virkelighet», og valget må gjøres av hver enkelt.

Northolsen
29. juli 2015 09:22

Dette er horribelt.

Men ett spørsmål sitter jeg igjen med her: Hvor OFTE holdes egentlig slike type øvelser – både når det gjelder FEMA og her i Norge med henblikk på Breivik-saken? Jeg tenker statistisk sannsynlighet.

Spiren
Spiren
22. januar 2016 23:01

Police respond to ‘serious incident’ in Canada school amid reports of shooting.

«Parents and community members are asked to not attend the Dene High School at this time due to the active, ongoing incident.

The elementary school is also under a lock down which will not be lifted until we hear that it is safe from the La Loche RCMP. We will not be allowing anyone in or out until we have a clear idea of what is going on.

https://www.rt.com/news/329864-school-shooting-saskatchewan-canada/

2Q11
2Q11
8. april 2019 00:37

Det får ikke blitt særlig mye styggere, og svineriet fører med seg et livsnødvendig spørsmål. Hvordan skal vi få stoppet denne organiserte kriminaliteten?

Ille var det:
http://cover-upz.blogspot.com/2015/11/sandy-hook-new-911-shocking-evidence-of.html
styggere ble det:
https://youtu.be/zSI41luxLRM

Ser ikke ut til at vi får stoppet det verken ved å ignorere de kriminelle eller ved å stikke hodet i Sandy Hook/Handy Sook sin slangekjeft. For å unngå YT sensur heter SH nå det sistnevnte(?), tilsvarende chemtrails=chumtrails..

Særlig mye styggere blir det om en går verdensmafiafaan eller italiensk
Black nobility nærmere etter i usømmelige sømmer eller vintanker. Stikkord er adrenochrome. Advarer mot sterke og motbydeligee funn ved søk.