Når troll skal temmes går det forferdelig galt

Da Amatør1 avslørte hvordan politikere og De presstituerte manipulerer nettdebatten i Norge på sin Debattens Fugl Føniks, hadde han i realiteten gitt en hvilken som helst leser og debattant med ærlige hensikter og IQ over jeg klarer knyte skolissa selv-nivå nok av kunnskap.Fugl FøniksAlt var ferdig presentert på en lettfattelig måte. Lamesstream Medias ledere manipulerer norske nettdebatter, og politisk aktivisme står bak. Vi skal se litt nærmere på reaksjonene på denne avsløringen, men først litt om tilsvarende i utlandet.

De seks ledende presstituerte i USA

Det er selvfølgelig ikke bare i Norge at muligheten for reell og real nettdebatt er ødelagt av avisenes eiere/redaktører. De presstituertes oppgave har aldri vært å fortelle sine lesere sannheten om noe som helst. Deres hovedoppgave har hele tiden vært å kjøre ei knallhard linje der deres syke politiske agenda har vært hoveddrivkraften. At hovedmedia, altså De presstituerte, er eid av seks forskjellige firmaer, er ikke et problem kun for lettlurte amerikanske borgere. Vi har sett den samme monopoliseringen skje i Norge, der utenlandske eierinteresser står bak alt av den politiske agendaen vi dessverre blir servert som sannhet. Det er dermed ikke bare et bedrøvelig faktum at debatten blir manipulert hos De presstituerte. Alt de skriver er manipulert, og så styrer de debatten der de åpner for en slik, absolutt og fullstendig etter eget manipulative ønske. Les denne artikkelen hos Sott.net:

Sott.net: Astroturf: CBS news investigative journalist explains how MSM including wikipedia and social media brainwashes the masses

Multiple celebrities have even spoken out about this. Roseanne Barr, for example, said that MK Ultra rules in Hollywood. MK Ultra was (and I believe still is) a program run by the CIA to practice methods of mind control and experiment on human beings. (source)(source)
Filled with clever marketing tactics designed to tell us what to think and what to buy, mainstream media manufactures public opinion and popular trends. It’s time to really take a look at what’s going on here and consider the type of information we’re being bombarded with.
In the below eyeopening talk, veteran investigative journalist (and Former CBS NEWS investigative reporter) Sharyl Attkisson shows how «astroturf,» or fake grassroots movements, funded by political, corporate, or other special interests very effectively manipulate and distort media messages.

Da denne problematikken ble tatt opp på Klimaforskning.com, var det bare et par positive reaksjoner. Der henvendte vi oss i stor grad til medlemmer som tilhørte den akademiske luksusklassen, og det er med skam jeg må melde at responsen var svært laber. At vårt lands Lamestream Media beviselig gjennom deres eget skryt fullstendig styrte og manipulerte den offentlige debatt, det offentlige ordskifte, så ikke ut til å plage de med høyere utdanning, les: naturvitenskapere. Her er det de syntes var helt greit å ikke reagere på:

Disse videoene og all den betydningsfulle dokumentasjonen på styrt offentlig debatt kan vi takke Amatør1 for. Hans bidrag fra og med Debattsentralens vanvittige urettferdigheter og fram til og med VGD (VGs debattforum) kan vi takke ham for. Jeg antar at den beste måten å takke ham på er å ta hans dokumentasjon på alvor, og det gjøres her:

http://debattsentralen.blogspot.no/

Alt dette og mer til, ja faktisk det meste av det jeg har skrevet om på Internett som ikke har med biologi å gjøre, har vært en direkte inspirasjon til at både Klimaforskning.com og denne bloggen så dagens lys, og det viktigste av det viktige jeg har lært, er det som har med kognitiv dissonans å gjøre. Reklamen sier som kjent Løp og kjøpt!, men jeg vil heller anbefale å søke på begrepet kognitiv dissonans her på bloggen. Det er en øye- og tankeåpner, og setter det ubegripelige i perspektiv slik at det allikevel kan være mulig å forstå litt. Det skyldes absolutt ingen tilfeldighet at han er forfatter her på bloggen. Les det han skriver, og les det nøye.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
6. desember 2015 17:35

Takk for påminnelsen, Jostemikk!

Historien om Debattens Fugl Føniks er ganske lang. I korte trekk begynte det med Aftenpostens Debattsentral der debatten om klimasvindelen ble ført og der ‘moderatorene’ styrte debatten med hard hånd, fullstendig utenfor alle prinsipper. Resltatet var at alle som sa noe som ikke stemte med gjeldende dogme, ble slettet for fote. Hvis du prøvde å be om forklaring, ble dette også slettet som «off topic». Det var åpenbart en gjeng med astroturfere http://www.urbandictionary.com/define.php?term=astroturf som styrte det hele, slik at det skulle se ut som om det var omfattende støtte for klimasvindelen på ‘grasrota’.

Etter å ha opplevd dette daglig et års tid begynte jeg å gå lei. Jeg fant at dette var noe redaktøren i Aftenposten sikkert ikke ville være seg bekjent. Jeg samlet derfor dokumentasjon i form av skjermbilder av slettede poster over endel uker og sendte det til Aftenpostens ansvarlige redaktør for nettdebatt med ønske om at det ble ryddet opp. Jeg fikk svar at de takket for informasjonen, så ble det helt stille. Deretter purret jeg på respons 1 gang i uka i ca 3 måneder. Til slutt fikk jeg beskjed (av en underordnet sekretær) om at de forlangte at jeg sluttet å purre, for alt var jo i sin skjønneste orden. Da ga jeg beskjed om at «det er greit, jeg tar et hint», og at all videre dokumentasjon ville fra nå av bli lagt ut offentlig uten at Aftenposten fikk uttale seg først. Det var starten på Debattens Fugl Føniks. Som Jostemikk sier er det bare å go igjennom materialet der, så kan dere se selv.

Aftenpostens Debattsentral er ikke mer. Den ble stengt 22. Juli 2011. Kjent dato?