Rivningsekspert dør tre dager etter at 9/11-intervju ble lansert

Den nederlandske eksperten på bygningsdestruksjon ved hjelp av sprengstoff, Danny Jowenko, døde da bilen hans kolliderte med et tre. Dette skjedde tre dager etter at et intervju med ham ble satt i søkelyset i forbindelse med en lansering på PressTV. Dette intervjuet er svært interessant, for Jowenko har helt tydelig problemer med å tro at det han ser er sant.

Først linken til firmaet Jowenko Explosieve Demolitie B.V.

http://www.jowenko.com/index.php/1,3,1

Se denne filmen. Den er kort, og den forteller svært mye. Jowenko er helt klar på at bygning 7 må ha gjennomgått en kontrollert nedriving. Han viser dessuten uttrykk for vantro da han får vite at denne bygningen også raste 11. september 2001.

Mer om saken kan leses her:

http://www.veteranstoday.com/2011/07/23/dutch-demolition-expert-danny-jowenko-dies-in-car-crash/

Det er umulig å si om dette var et tilfeldig uhell eller ikke. Hvis det ikke var et uhell, var det i hvertfall et tydelig signal til andre demoleringseksperter om å holde kjeft.

Hva som enn hendte, sitter vi tilbake med et svært viktig intervju med Danny Jowenko. Dagsrevyen NRK elsker å bringe ekspertvitner inn i studio for å bombardere dem med spørsmål der de på forhånd vet at svarene vil styrke den propagandaen de serverer TV-seerne. De burde intervjuet Danny Jowenko mens han fortsatt levde. Er det noen som lurer på hvorfor de ikke gjorde det? Dette spørsmålet var sarkastisk ment, men det er ikke dessto mindre viktig å gi et svar på. Årsaken til det er at hvis de presstituerte i Norge og resten av den sionistiske verdensorden hadde tatt opp disse uønskede vitnemålene, kunne det gitt flere 9/11-vitner og vitner i andre saker et bedre vern, slik at de kanskje kunne vært i live i dag.

3 thoughts on “Rivningsekspert dør tre dager etter at 9/11-intervju ble lansert

 • 2. februar 2015 at 13:03
  Permalink

  Jeg minner om klientellet i bygning 7.

  Bygning 7 var på 48 etasjer, og inneholdt kontorer for blant annet:

  IRS Regional Council
  U.S. Secret Service
  C.I.A.
  Securities & Exchange Commission
  Mayor’s Office of Emergency Mgmt

 • 2. februar 2015 at 21:31
  Permalink

  Det er enhel del folk som kolliderer med trær eller begår selmord når de kommer makten litt for nær. Det skjedde f.eks. med Helric Fredou som etterforsket «Charlie Hebdo».

  Det som på meg virker mest uvirkelig med Danny Jowenko er at han som ekspert på controlled demolition ikke hadde hørt om WTC7. Det er underlig.

 • 2. februar 2015 at 21:51
  Permalink

  Intervjuet med Jowenko er noen år gammelt, og selv om han var rivningsekspert, er det ikke sikkert han fulgte med på noe som hadde med 11. september-saken å gjøre. Bygningen 7 ble jo ikke akkurat overeksponert av de presstituerte. Kanskje han visste like lite som gjennomsnittet av et 100-på-gaten-intervju vil dokumentere? Bare en tanke. Kanskje han spilte uvitende. Okke som, er hans vitnemål viktig.

  Edit: Ser en alle tre filmene som viser intervjuet (ved å klikke linken til VT) ser man at Jowenko nok var klar over bygning 7, men at han ikke visste at den raste samme dag som tårnene på WTC. Motstanden sitter hardt i ham, og han forsøker rasjonalisere, men må mer eller mindre motstrebende innrømme sin tvil angående muligheten til å gjennomføre en kontrollert nedriving slik han selv ser på slikt arbeide når det gjelder planlegging og tidsforbruk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: