En kort advarsel

Det har de siste ukene eksplodert med både blogger og såkalte nyhetssider der man påberoper seg å være skeptiske til, eller reelle kritikere av De presstituertes falske nyheter. Dette er noe fordømt dritt som er satt i sving for å narre folk til å spre falske beskyldninger og påstander fullstendig manglende dokumentasjon. Kall det gjerne en slags falsk flagg-operasjon. Flat jord-galskapen er et eksempel. Hensikten bak er å få de lettlurte til å spre tullet, for deretter å ha skaffet seg et mye bedre alibi for å sensurere Internett knallhardt, eller kunne latterliggjøre «skeptiker-bevegelsen».

Jeg nevner ikke navnet på hverken blogger eller nettsider, men ber dere være uhyre varsomme nå. Et par eksempel kommer jeg gjerne med, for å sette dere på sporet. Den såkalte pizzagate-saken er bare tull. Ligg unna. En annen «nyhet» som har spredd seg er at konflikten mellom Russland og NATO-styrker i Syria har eskalert. NATO er ikke på oppdrag i Syria. Det er USA og Norge med flere som begår krigsforbrytelsene der nede. For å gjøre dette enklere å forstå, så har det heller ikke eskalert noe som helst mellom Russland og USA. Jeg kunne tatt med 10-12 eksempler til, men ber bare godtfolk om å være skeptiske. Nullius in Verba. 🙂

5 thoughts on “En kort advarsel

 • 26. november 2016 at 21:01
  Permalink

  Den såkalte pizzagate-saken er bare tull. Ligg unna.

  Observerer at Jostemikk har konkludert bastant om et emne som opptar mange nå uten å underbygge synet sitt med ett eneste ord. Ei heller gidder han visst å underbygge globe-synet sitt. Trist.

 • 26. november 2016 at 22:54
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=Z4OP–ZXOjc
  Den er ute på spikerscorner.no idag. Mener du jeg skal kunne dementere den. How/hvordan/hvorfor. DU mener den er villedende/gal.

  Jostemikk, om denne kommentaren ikke er ok, slett den. Det er ok for meg. Merkelige greier, denne verden.

 • 27. november 2016 at 00:31
  Permalink

  Hei, Petra. Kommentaren er det ikke noe i veien med. Når det gjelder de sakene som øses ut nå for tiden, er det fort gjort å gå fem på. Jeg har selv gjort det. Var ei falsk BBC-side en gang. Det som skjer nå er at de girer opp tempoet, så jeg antar at noe er i ferd med å bli satt i verk. Når det gjelder slike saker som denne Pizzagate-påstanden, så får det aldri blitt galt å spørre. En kan presentere dem, men kanskje legge ved et stort spørsmålstegn? Ingen kan ta en for å stille spørsmål. 🙂

  Tenk hvis det er en nøye planlagt falsk nyhet. Så blir dette avslørt. Hvem vil ta noen på alvor neste gang, når det faktisk er en av de britiske kongelige som har vært ute på tur med snurrebassen sin? Så til Rogers kommentar over.

  Observerer at Jostemikk har konkludert bastant om et emne som opptar mange nå uten å underbygge synet sitt med ett eneste ord. Ei heller gidder han visst å underbygge globe-synet sitt. Trist.

  Det gjelder det samme her, Roger. NASA er tatt med skjegget i postkassa noe så til de grader. Hadde jeg hatt tid og krefter kunne jeg produsert mengder av saker. Nå får de tusenvis av mennesker til å gå rett på limpinnen med å legge fram argumenter som tilsynelatende, i det minste for de uten særlig kunnskap om fysikk, beviser at jorda er flat. Alle disse bloggerne som holder på med dette, vil heretter bli henvist til som idioter som tror at jorda er flat, og det vil skje hver eneste gang noen legger fram saklig og reell kritikk av NASA. De som startet dette må jo le seg skakke.

 • 27. november 2016 at 18:29
  Permalink

  Jostemikk, jeg har inntrykk av at du kan litt fysikk, og det er vel derfor du er så totalt avvisende til oss idioter som ikke tør utelukke at jorda er flat. Det er da ikke lite merkelig – endog mistenkelig – at du ikke kan sette av litt tid her på din egen blogg til redegjørelse av disse formentlige opplagthetene. Hm, ikke så opplagt likevel?

 • 27. november 2016 at 19:23
  Permalink

  Det er da ikke lite merkelig – endog mistenkelig – at du ikke kan sette av litt tid her på din egen blogg til redegjørelse av disse formentlige opplagthetene. Hm, ikke så opplagt likevel?

  Den mistenkeliggjøringen der av en som bruker så mye tid og krefter på å lete etter fakta skjer ikke en gang til, Roger. Det er få bloggere i Norge, om noen, som har lagt fram mer dokumentasjon på at jorda er rund enn det jeg har. At du ikke har lest det, eller har lest det, men ikke forstått en dritt, kan umulig lastes meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: