De suger og kysser

Om det er pave Frans eller en eller annen rabbiner som forsøker gjemme seg under en kippa spiller ingen praktisk rolle. Formålet ser ut til å dreie seg om å på en eller annen måte få muligheten til å kysse/suge tissen til små jødetasser. Jøde er en snik-betegnelse for Gud, YHVH, Jahve, Jehova, Joshua, Jesus, Josva etc. En takk til Pål på Norgesaksjonen som gjorde meg oppmerksom på bildet av paven.

3 thoughts on “De suger og kysser

 • 29. desember 2016 at 00:46
  Permalink

  Pål Gråbein på Norgesaksjonen fikk i kveld denne beskjeden fra Facebook som han sendte en kopi av til meg:

  De to bildene han la ut som kan falle under denne kategorien, altså I mange land er det ulovlig å lage, dele eller med overlegg inneha bilder av personer under 18 år som er involvert i seksuelt eksplisitte handlinger eller atferd. Det inkluderer nakenhet, var de to bildene jeg selv har lagt ut i den korte artikkelen over. Det ene viser en av verdens mektigste menn, Paven. Det andre viser en handling som foregår hele tiden i forbindelse med det perverse omskjæringsritualet til «jødene».

  Hvorfor går ikke «Mark Zuckerberg» og «hans» Facebook ut med forbud mot å utføre disse handlingene? Hvorfor kritiserer de ikke paven og judaismen? Hvis de er imot slike handlinger, burde de jo takke de som avslører dem, ikke utestenge dem. Alle forstår det. Derfor forstår også alle at de utestenger de som forsøker å avsløre dem, og at de er særdeles nervøse for at folk flest skal få vite om deres syke handlinger/ritualer som slike bilder dokumenterer.

 • 29. desember 2016 at 05:49
  Permalink

  Jødedom / jødefolket som entitet og den katolske kirke, rettere sagt de katolske kirker, er i realiteten og historisk ett og samme, khazariansk https://en.m.wikipedia.org/wiki/Leo_IV_the_Khazar samkjøring dette med stor paven er Pontifex Maximus, babylons konge og yppersteprest, samme tittel hadde keiseren på Jesu tid da jødefolket ropte «vi har ingen annen konge enn keiseren» Joh 19.15 https://www.bibel.no/Nettbibelen?query=JSK6x8syuELtc2PioiuanaLpdcaT/Gxag5DxfFPsCByIfTqyX9D7EuLQ8HVbQPxMJu1dGbX603k=

 • 29. desember 2016 at 10:07
  Permalink

  Ja, og det forklarer jo mye av den svartere delen av historien de siste 1500 år, Kjell Erik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: