Cannes, Cannes ikke?

Vi har blitt «vant» til større hendelser med stadig kortere mellomrom, Paris 13. Nov 2015 og Brussel 22. Mars 2016 er bare 2 eksempler på en lang rekke hendelser med enda lengre rekker av spørsmål rundt seg.

Det ville være naivt å tro at vi har sett det siste av dette fenomenet. Dermed må man spørre «hvor og når skjer det noe igjen»? For kun få dager siden spekulerte Kevin Barrett hos Veterans Today på om film-festivalen Cannes kunne ligge an til å få «besøk»

False_flag_alertFalse flag alert! Cannes Film Festival security run by Israeli war criminal linked to 9/11

Sikkerhetssjefen for festivalen er den israelske generalen Nitzan Nuriel, tidligere «antiterror-sjef» for statsminister Benjamin Netanyahu. Etter sigende var Nuriel militærattache ved den Israelske ambassaden i Washington DC i August 2001.

Nuriel

 

I dag kan vi les hos «vår egen» NrK:

NRK

14. mai 2016 kl. 19:40  Falsk «terrorangrep» skapte panikk

Det er jo som mange vet ofte slik at slike «øvelser» eller «PR-stunt» har endt opp som noe mer. Vil det skje denne gang?

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jostemikk
Admin
14. mai 2016 22:15

Myndighetene og de andre terroristene bak de forskjellige hendelsene har blitt så selvsikre at de virker gi blaffen i alle tabber de begår, men nå som denne saken er så til de grader forhåndsvarslet og omskrevet, tviler jeg på om de tør gjøre mer enn den «øvelsen». Det fæle er at skulle de finne på noe, slipper de sikker glatt unna igjen, til tross for alle de røde lysene og varslene som er publisert.

Jostemikk
Admin
15. mai 2016 11:53

Helt klart, Amatør1. Husker jeg ikke feil i farta, advarte Ole Dammegård mot slikt i forbindelse med en varslet terrorøvelse i København. Samme dag som terrorøvelsen, gikk øvelsen over i «virkelighet», og De presstituerte pepret oss med dramatiske beskrivelser av hvordan terroristen skjøt og drepte. Det er fælt at vi lever i tider der groteske løgner danner folks «virkelighets»oppfatning. På mange måter er dette noe som har skjedd siden tidenes morgen, men svært mye tyder på at det tok fullstendig av i forbindelse med den industrielle revolusjonen, og ikke minst kampen om å dominere og kontrollere det som ga oss elektrisk kraft og drivstoff til eksplosjonsmotoren. Når de samme menneskene som eide og kontrollerte kraftindustrien, var nøyaktig de samme som kontrollerte oppbyggingen av akademia og utdanningsinstitusjonene, kan vi jo bare tenke oss hvordan de styrte all forskning inn på et spor som beskyttet dem selv. All vitenskap råtnet på rot før den egentlig kom skikkelig igang. Siden er historiebøkene og Lamestream Media tilpasset denne «virkeligheten», og det er ikke spesielt vanskelig å tenke seg hvor motstandsløse jordas befolkning har vært overfor disse sosiopat-oligarkene.