Gilad Atzmon, en tragikomisk rettssak, og det idiotisk-orwellske ordet hatkriminalitet

Å skulle forklare hvor håpløst infiltrert Canada er av sionistisk lobbyisme blir det ikke plass til her. Ei heller en omfattende beskrivelse av tiltalen mot Roy Arthur Topham. Han har skrevet kritisk om jødisk-sionistisk ideologi, og da Canada har blitt lurt trill rundt til å stable på beina en egen politiavdeling mot hatkriminalitet (Gud mjælke og trøste!), er det herfra “etterforskningen” har blitt gjennomført.

Filosofen, forfatteren, jazzmusikeren, og den rimelig saftige kritikeren av alt som har med sionisme og Israelsk rasisme å gjøre, Gilad Atzmon, ble spurt om han ville være ekspertvitne for forsvaret. Atzmon sa ja, og det kostet ikke mer enn flybillett, hotellrom og mat for forsvarerfondet som er satt opp gjennom donasjoner fra folk som synes at bokbrenning er en styggedom, og at det frie ord og den frie tanke er noe verdt.

Det er vanskelig å sitere utdrag fra Atzmons vitnemål, for det er like godt som det er viktig fra A til Å, eller From A to Zionism, som Gilad Atzmon selv ville sagt det. Les hele vitnemålet på nettsiden hans. Er noe verdt tiden det tar å lese, er det dette:

Gilad Atzmon, The Expert Witness – Part 1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments