Jeg støtter tankegangen til Charlie Hebdo-redaksjonen

Bitende satire som våpen for å styrke ytringsfriheten er noe jeg er for, og som redaksjonen i Charlie Hebdo synes jeg bitende skarpe tegninger er en god måte å få fram poengene om verdens galskap på. Derfor starter jeg denne tråden som vil bli oppdatert fra tid til annen. Dessverre er mine kunstneriske evner med blyant og kullstift fullstendig fraværende, så jeg må hente illustrasjonene fra andre. Til gjengjeld får de en fortjent link til nettsiden sin.

https://gazanews.wordpress.com/cartoons/

media-zionist

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
26. februar 2015 18:18

Jeg har aldri forstått dette med at vi kan kritisere de fleste, bortsett fra en bestemt gruppe. Får de det som de vil, blir det vel totalforbud mot absolutt all kritikk – og også satire – når det gjelder Israel og sionister. Det gjør det jo tydelig hvem det er som sitter med den virkelige makten – for de skal jo ikke kritiseres 😉