Advarsel nummer to om Gordon Duff/Veterans Today.com

I innlegget 9/11-advarsel – Gordon Duffs påstander om atombomber er absurde, advarte jeg rimelig heftig mot denne mannen.

Denne saken dreier seg imidlertid om noe som er mindre trivelig. En bastant påstand fullstendig uten hold, drevet fram av deres senior-redaktør Gordon Duff, og dette tullet ser ut til å spre seg som ild i tørt gress. Brannen må slukkes så raskt som mulig, og dere som leser dette kan opptre som brannmenn ved å spre den kunnskapen som resten av innlegget handler om til så mange som mulig.

Duff: – De to tårnene ble sprengt med kjernefysiske våpen plassert i kjellerne.

Dette er meningsløst. Langt utenfor den klippen man ikke skal falle utfor for å slippe at ettertidens folk humrer og himler med øynene hver gang navnet ditt blir nevnt.

Det ser ut til at jeg var for snill og forsiktig. Les dette, og trekk deres egne konklusjoner. Takk til dr. Judy Woods Facebook-side som gjorde meg klar over dette en tid tilbake, og ikke minst til følgende nettside, hvorfra jeg fant Duffs måte å presentere seg selv på, i 11 forskjellige versjoner.

http://redefininggod.com/2014/10/shady-as-hell-the-veterans-today-rt-presstv-disinformation-conglomerate-part-1-the-amazing-gordon-duff/

Den enestående Gordon Duff

De som føler for å granske Duffs presentasjon av seg selv på egenhånd, hvilket alle burde, finner dem her:

http://web.archive.org/web/20100601000000*/http://www.veteranstoday.com/author/gordonduff/

Som alle skal få se, det er helt utrolig hva denne mannen har som spesialfelt. Jeg mistenker Gordon Duff, eller Bob Foote, som noen påstår han heter, å ha levd mange liv, og at det eneste han har gjort i alle disse er å utdanne seg i en eller annen retning for å bli ekspert på absolutt alt. Først slik han presenterer seg i dag, den 3. mai 2015:

Gordon Duff på VT 3. mai 2015

De neste biografiene han har presentert for leserne kommer i kronologisk rekkefølge.

 

Gordon Duff-biografi 1

100 % arbeidsufør etter å ha vært i Vietnam. Allikevel har han etter den krigen arbeidet som FN-diplomat, forsvarsindustrien, og vært viden publisert når det gjelder egne analyser innen militær- og forsvarsaktiviteter. Dessuten sitter han i ledende posisjoner innen mange store banker, samt olje- og gassindustrien og andre felt innen økonomi. Det blir mer:

Gordon Duff-biografi 2

Nå har han brått blitt ekspert innen global handel også, og som ikke det var nok, besitter han plutselig ekspertise innen politisk og økonomisk rådgivning for land i Afrika og Midtøsten. Merkelig nok var ikke denne økningen av reell kunnskap innen kompliserte fagområder nok. Se bare:

Gordon Duff-biografi 3

Å bekjempe global ekstremisme er en god ting. Særlig når du er ekspert av Duffs kaliber. Selv ville jeg rettet innsatsen mot bankene, Washington DC og City of London, men med hans bankforbindelser antar jeg han allerede står på lønningslista hos de nevnte. Det stopper imidlertid ikke der:

Gordon Duff-biografi 4

En verdensomspennende radio- og TV-kommentator er født. Hvorfor ikke? Med hans bakgrunn, og allerede en av sjefene hos Veterans Today må dette falle naturlig. Det skal han i det minste ha. Dermed var det vel slutt? Nope.

Gordon Duff-biografi 5

Rådgiver innen finansakrobatikk i mer enn åtti nasjoner. Kanskje han nå burde alle seg for global finansminister? Vi går videre, tro det eller ei.

Gordon Duff-biografi 6

OK, dette var egentlig ikke mer enn å pynte litt på det han allerede har fortalt, men jaggu er det imponerende. Forsvarsteknologisk ekspert og FN-offiser med ekspertise på humanitære problemstillinger? Han vokser fra å være global finansminister til å bli en slags Mor Theresa på anabole steroider. Det må være sistnevnte som har gitt ham energi til ytterligere ekspansjon:

Gordon Duff-biografi 8

Ikke bare har han gitt over åtti nasjoner økonomiske råd, han har tatt seg tid til å besøke dem alle sammen. Ikke dårlig for en 100 % arbeidsufør mann. Men som nevnt, det hjalp nok med de anabole steroidene. Jeg mistenker ham dessuten for å ha økt dosene kraftig, for se bare:

Gordon Duff-biografi 9

Dæven døtte! Ekspert på overvåkningsteknologi og e-tjeneste! Dessuten sitter han nå i styret hos et av verdens største firmaer innen energiteknologi. At han i tillegg nå har utvidet sitt virkeområde som økonomisk ekspert å gjelde også styreplass innen et firma som deltar i Federal Reserve-gruppa er vel ikke mer enn en kunne forvente? Dette ser allikevel ikke ut til å være nok for den hyperaktive uførepensjonisten. Nå tar det virkelig av!

Gordon Duff-biografi 11

I årevis har han arbeidet med problematikken rudt krigsfanger og krigsveteraner. Han har dessuten blitt akkreditert diplomat, og utvidet sin rolle innen e-tjenesten til å bli antatt å være verdensledende innen den globale e-tjenesten. Samtidig er han leder av verdens største private e-tjenesteorganisasjon, i tillegg til at han nå er en enda mer benyttet sikkerhetsrådgiver for verdens regjeringer. Er jeg den eneste som begynner svette? Duff ser imidlertid ut til å takle dette glimrende, for i tillegg har han nå blitt en utdannet kokk, motorsykkelentusiast, og våpensmed med historiske våpen og oppussing av disse som spesialfelt. Hvor uforståelig det enn kan virke for oss vanlige mennesker, stormer Gordon Duff videre.

Gordon Duff-biografi 10

Halleluja! Hans siste prosjekter omfatter avansert forsvarsteknologi, og å ha blitt en naturverner som samarbeider med blant andre FN og andre internasjonale naturverninteresser. Er det noe denne mannen ikke kan?

Ifølge Jim W. Dean, en av sjefene hos Veterans Today, er Gordon Duff også en enestående sjåfør!

http://www.veteranstoday.com/2015/04/25/vt-film-festival-i-killed-myself-when-i-was-young-2/

Here is a trip back into the archives…a past motorcycle racing piece, Steel Balls – How to Live and Die on a SuperBike. I had never seen footage like this, especially the helmet cameras which let you see exactly what the racer did. It’s quite a rush.

Gordon Duff has one of these, an older classic, and he is also a NASCAR certified driver and done the road rallies like in the second video, so he was my consultant.

Ingen blir vel overrasket hvis jeg forteller at den godeste Gordie dessuten driver stort innen privat våpensalg? Han har flere innlegg med produkt- og prislister over alle våpnene han ønsker selge, og det dreier seg ikke akkurat om det vi nordmenn anser være jaktvåpen. Personlig lurer jeg litt på hvordan dette kan være forenlig med hans Mor Teheresa-rolle som internasjonal anerkjent fredsdiplomat, men skitt au! Å spesialtilpasse våpen beregnet for å drepe andre mennesker og legge dem ut til privatsalg er kanskje en viktig rolle innen internasjonalt fredsarbeide?

Gordie and Mike’s Custom Weapons April 26, 2015

Posted by Gordon Duff, Senior Editor on April 26, 2015

Most weapons here are custom designed and built by us.  Others are “standards” or interest items.  Included is the most extensive catalog of modern assault type weapons (almost exclusively AR based) in the world.  Among these are things the US military only dreams of having.

Custom built weapons are usually range tested and, where needed, custom tuned and lubricated. There is always a break-in period for all semi-automatic weapons.

For further information or to purchase any of these guns, please contact Mike Chester at Chet’s Firearms of Howell, Michigan. chetarms@charter.net or phone 517-548-9558. Ask for Mike. Prices do not include shipping to your local FFL.

Artillery in a Small Package (AR10 .308 “Pistol”)

Gordon Duffs angrepsvåpen

Så kan vi jo bare spekulere om hva han ønsker at kjøperne skal bruke disse angrepsvåpnene til. Skyte verden til fred, kanskje?

Gordon Duffs siste oppdatering av egen CV – nå er han også en profesjonell løgner

Han påstår i hvertfall det selv, og for en gangs skyld er jeg tilbøyelig til å tro på Gordie. At 40 % av alt han skriver på Veterans Today er løgner og pisspreik virker være i nærheten av sannheten.

Ikke overraskende har den siste perioden vært ørlite tung for Veterans Today. Mange av de tilknyttede medarbeiderne har flyktet som fra pest, og er i ferd med å bygge opp noe nytt. Samtidig har kvaliteten på artiklene til VT stupt som et spett fra stor høyde. Om disse utbryterne er til å stole på? Ja, fra tid til annen, i heldige øyeblikk.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Spiren
Spiren
4. mai 2015 00:03

nå er han også en profesjonell løgner.

Navnet på den nye presidenten i usa. Må ikke røpes før valget.