Hvis jeg skulle tatt knekken på de vestlige samfunn

Det er mulig å sette opp ei punktliste over funksjonelle tiltak som kan settes iverk for å destabilisere hovedstrukturene de vestlige kulturer er bygget opp på. Hvis det var jeg som fikk i oppgave å gjøre denne jobben, er dette de punkter jeg ville vektlagt for vårt lands vedkommende:

 • De-konstruert  hovedreligionen/de kristne grunnverdiene.
 • De-konstruert de patriarkalske grunnverdiene og alt som har med mannsrollen å gjøre.
 • Bygd opp og styrket såkalt kvinnefrigjøring.
 • Utøve hyperaktivitet for å få gjennomført den såkalte seksuelle frigjøringen.
 • Revet bygde-/lokalsamfunnene opp med rot (Agenda 21).
 • Satset tungt på nasjonal sentralisering.
 • Bygget opp samfunnsøkonomien som et A/S-firma i det private næringslivet.
 • Sendt flest mulig yngre og yngre barn i barnehager, altså institusjonalisert dem så tidlig som mulig.
 • Senket alderen for skolestart og økt antall år med skolegang/indoktrinering i statlig regi så mye som mulig.
 • Strammet den statlige pengesekken mest mulig for å gi et gigantisk økonomisk etterslep i arv til de kommende generasjonene gjennom medfølgende rasering av infrastukturen.
 • Å sende mest mulig av våre penger ut av landet til ulne formål, gjerne som hjelp for å løse problemer politikerne som gir bort pengene selv har vært med på å skape.
 • Investere pensjonsfondet (oljefondet) så det ender opp i fiktive digitale størrelser som tilintetgjøres ved en økonomisk krise av en viss størrelse.
 • Forby alle deler av historien som virker være politisk ukorrekt.
 • Sørge for monopolisering av media.
 • La media servere sludder og pølsevev, der presentasjon og oppbygging av kjendiser er et av hovedsatsingsproduktene.
 • Sende TV-serier av en kvalitet som får begrepet såpe-serier til å se ut som en kvalitetsbetegnelse.
 • La resten av spalteplass og sendetid dreie seg om pupper og sport.
 • Få politikerne til å se på folket som en trussel mot både seg selv og politikerne.
 • Gi de hemmelige tjenester økte fullmakter til å overvåke innbyggerne.
 • Arbeidet for å styrke globalisering.
 • Gjort alt jeg kunne for å knytte nasjonal økonomi opp mot dollar, olje og utenlandske, private sentralbanker.
 • La anskenasi-eide banker og finansinstitusjoner styre oljefondet.
 • Styrket byråkratiet.
 • Satt store ressurser inn på å bekjempe fiktive problemer, så som klimakrisen, arabiske (muslimske) fundamentalister og terrorfaren.
 • La politiske og utvalgte økonomiske krefter styre forskning gjennom å opprette statlig kontrollerte organisasjoner, så som Forskningsrådet, og legge så sterke politiske føringer som mulig på disse.
 • La utenlandske interesser kjøpe opp mest mulig av norske selskaper og norsk eiendom.
 • Sende flere og flere av våre toppolitikere og næringslivsledere til de samme oligarkenes årsmøter, så som Bilderberg-konferansene.

Det er enda godt ikke noe av dette har skjedd, eller ser ut til å kunne skje i nær framtid.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

20 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
2. mai 2015 13:50

Takk for at du på passe ironisk måte forteller oss om hva som har skjedd og hva som vil fortsette å skje! Og folk flest sover. Deres drømmer må være så vakre at de av den grunn nekter å våkne opp til virkeligheten 😉

Intern flyktning
Intern flyktning
2. mai 2015 18:39

+ innføre: https://www.oep.no for å henge ut politiske og religiøse disidenter slik at de i realiteten får yrkesforbud. Dermed vil ingen lenger tørre å utøve regimekritikk siden dette medfører digital uthenging av den totalitære staten Norge AS. En stat som får forholdene i DDR til å ligne hundremeterskogen.

Intern flyktning
Intern flyktning
2. mai 2015 22:02
Reply to  Jostemikk

De som skriver og kritiserer ulike offentlig tilknyttede organisasjoner for manglende redelighet blir ihvertfall hengt ut med navn uten at de vet at det har blitt gjort fordi de antar at de vil ha krav på en diskresjon.

At offentlige etater (og kammerater i media) derimot benytter seg av uoffisielle kanaler for kommunikasjon som ikke journalføres og dermed ingen får tilsyn i gjør disse omtalte journalene til en enveiskanal.

Regimet beskytter seg dermed fra å måtte utlevere sensitiv informasjon om interne forhold mens intetanende borgere plutselig fonner ut at de er blitt politisk og religiøst profilert i en offentlig journal de ikke har muligheter til å få slettet.

Dette fordi Datatilsynet plikter til å utlevere henvendelser de får inn i de offentlige journalene. F.eks henvendelser om å bli slettet fra oppføring i de omtalte journalene.

Når regimet vil nøytralisere systemkritikere lekker de informajon til sine journalistvenner fra drittpakkene de har bygd opp på enkeltpersoner som ligger ute på de offentlige journalene.

Nordmenn har derfor ikke krav på et privatliv eller rom for å kritisere systemet mot urettferdig behandling. Offentlighetsloven er ikke laget for at borgerne skal kunne føre ettersyn med myndighetene, men motsatt.

Digital uthenging av systemkritiske privatpersoner er en totalitær metode for å holde folket nede. Det er definisjonen på en kriminell stat.

Spiren
Spiren
3. mai 2015 00:00

De fleste punkter kan tilintetgjøres med en saks.
Klip kreditkortet. Bruk kontanter.

Brandulph
Brandulph
20. mai 2015 13:48
Reply to  Spiren

Så er det da ikke uten grunn at det arbeides intenst innen bankverden med å avskaffe kontanter helt og holdent. Slik jeg tolker saken innen EU, vil jeg se det som fullt mulig at sedler og mynter er forsvunnet som betalingsmiddel innen et par års tid, for beløp som overskrider 50-100 euro. Begrunnelsen fra politisk hold i EU er at det derier seg om å komme kriminell/svart kapital til livs. Tja, jeg tror folk flest ‘kjøper den’.

Brandulph
Brandulph
20. mai 2015 14:02

🙂 Ja, Jostemikk, du har her gjort en meget omfattende oppsummering av hva våre samfunn utsettes for, men med mindre jeg leser med det blinde øyet, synes det som om du har utelatt ‘skremselen’? Trollet, heksa og onde ånder, fra tidenes morgen, i moderne utgaver, virkeliggjort med ‘falskt flagg’ operasjoner. Uhuu!… no kjem eg og tek deg!

Spiren
Spiren
9. januar 2016 20:14

Godt det ikke er sådan i Norge. Eller ?

SJAKAL MANIFESTET
http://hells-angels.dk/presseinfo/sjakal-manifestet-2008/

Ingrid
Admin
18. januar 2016 16:57

Har politikernes handlinger og alle de naives tanker nå blitt så politisk korrekte at vi må vende oss til Hells Angels for å finne litt fornuft i dagens galskap? Har Hells Angels-medlemmer klarere tanker om virkeligheten enn hva ledende politikere i Europa har? Vel, politikerne er nok smartere, men de jobber ikke for samme mål som det deres innbyggere ønsker 🙁

Jeg leser akkurat en artikkel fra Global Research som greit setter halen på katten ved å omtale de som virkelig er skyldige i den elendigheten som har fått utvikle seg etter 2. verdenskrig.

Coercive Engineered Migration. Hungary and Europe’s Refugee Crisis

Zionism’s War on Europe
Is Victor Orban the ‘Chavez of Europe? (Part 1 of an 11 part series)
http://www.globalresearch.ca/coercive-engineered-migration-hungary-and-europes-refugee-crisis/5502027

Pga av språkproblemer er det vanskelig å følge særlig med på hva som skjer i Ungarn (og norske medier er jo fulle av propaganda), men jeg har faktisk likt noen av de tingene Orban har gjort, som f.eks. å kaste ut IMF – og han har satt en stopper for GMO. Han har også nektet å samarbeide med USA om å gjøre tilværelsen enda vanskeligere for Russland gjennom å være USAs lydige tjener.

Spiren
Spiren
25. januar 2016 21:04

Klip kreditkortet. Bruk kontanter
Snart er det bare banken og det offentlige, der kan skaffe seg selv en uberettiget vinning. Og har muligheten for bedrageri, korrupsjon og svindel imot deg.
Og lar andre ta seg av nettsvindel, svindel med kredittkort osv.

Norges største bank vil skrotte kontanterne
Mange ligger i madrasser rundt omkring,« siger koncerndirektøren.
http://finans.dk/live/erhverv/ECE8389591/norges-stoerste-bank-vil-skrotte-kontanterne/?ctxref=ext#comments

Penger er et bytte- og verdioppbevaringsmiddel.
kredittkort regnes ikke som penger, da kredittkort ikke oppbevarer verdier.
https://no.wikipedia.org/wiki/Penger

Kringle
Kringle
4. september 2017 10:05

Det er et push i samfunnet for at kvinner skal påta seg mannsroller med den følge at begge kjønnene føler seg miserable: http://www.naturalnews.com/2017-09-02-push-for-women-to-take-on-male-roles-in-society-causing-both-sexes-to-feel-miserable.html

Kringle
Kringle
4. september 2017 11:18

Nettopp. «Alle» synes det er så bra med såkalt kvinnefrigjøring, man evner liksom ikke å se baksiden av medaljen. Her er en «snutt» på et par minutter: https://www.youtube.com/watch?v=sBSiAALhjzE

Knut Berg
Knut Berg
7. september 2017 09:40

Våknet idag opp til et innlegg i sionistblekka Vårt lands «debattside» Verdidebatt:

«Norske jøder skal vite at regjeringen tar sterk avstand fra konspirasjonsteorier fremsatt av en kynisk partileder for å skaffe seg oppmerksomhet før valget.»

http://www.verdidebatt.no/innlegg/11697161-uakseptable-ord

Etter oppfordring fra nestleder i Antirasistisk Senter Ervin Kohn tar Torbjørn Røe Isaksen på vegne av Regjeringen avstand fra Alliansens fordi de påpeker at Israel er part i Syriakonflikten. Snakk om å begå politisk rimming Kohn & Co. av denne «ikke-kyniske» ministeren.

Visse konspirajonsteoretikere der ute skal jo ha det til at enkelte grupper i samfunnet bare kan ta en telefon til landets lederskap og få viljen sin igjennom. Dette er nå avkreftet på det sterkeste av Jan Tore Sanner, Kommunal- og moderniseringsminister; og Torbjørn Røe Isaksen, Kunnskapsminister.

– Lol!