Bunnsolid dokumentasjon på landssvik

Pål har lagt ut et fantastisk stykke arbeide på Norgesaksjonen med mengder av dokumentasjon på at våre folkevalgte og deres skyggerepresentanter har begått fullstendig landssvik i mange tiår. Deres agenda har hele tiden vært en verdensregjering, og for å få til det, har de bevisst vært med på å de-konstruere den norske nasjonalstaten.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
even
even
19. februar 2017 16:26

Dette er gammel ‘morro’
Restene ser vi nå etter Obama/Hillary og EU

Men at det er landsvik?
-JA!

Får det konsekvenser?
– Neppe 🙁

Spiren
Spiren
22. februar 2017 20:03

Fælles erklæringen af 21. april 1944/62

Tvillingefødslen, IMF og Verdensbanken på «fødeklinikken», der blev kaldt De Forenede Nationer (FN) året efter.

“Med en aktiekapital på $10 milliarder fordelt på 100.000 aktier, der skulle overtages af de stater, der del-tog i bankens opretholdelse. Adgang hertil havde først og fremmest stater, der var medlemmer af Den Inter-nationale Valutafond, men senere skulle der gives andre stater adgang, hvorfor kun $9,1 milliard af aktiekapitalen blev udbudt til salg på den stiftende konference. Kun 20% af aktiekapitalen skulle indbetales, hvoraf en tiendedel i guld (altså reelt 2%); besatte lande kunne dog udskyde en fjerdedel af guldindbetalingen i 5 år. Bankens hovedopgave skulle være gennem lån eller garantier for private lån at fremme med-lemsstaternes genopbygning efter krigen og herved bidrage til på længere sigt at udvikle udenrigshandelen og hæve landenes produktivitet og levefod. Direkte lån måtte dog kun ydes, såfremt låntageren ikke kunne opnå private lån på rimelige vilkår. Bankens ledelse skulle organiseres efter samme retningslinier som er gældende for Den Internationale Valutafond. “Således skrev daværende ekspeditionssekretær (senere dansk stats-minister) Viggo Kampmann i 1944.
Hvorledes dette skulle foregå synes ikke nemt at gennemskue uden videre. På andres vegne. efter den såkaldte guldmøntfods endelige afgang
Denne fælles erklæring var fælles mellem U.S.A. og Storbritannien, selvom der stod i forordet, at Norge og andre små lande var enige heri. Den var som det nævntes, ikke et færdigt system, men blot en oversigt over nogle af de vigtigste retningslinier, forlød det fra pressen.

Oslo, 2. – 4. Juni 1962 – Deklarasjon om etablering av en FN-styrt verdensregjering

jan fjerstad
24. februar 2017 00:03

En ny værden er re huskergistrert i brønnøysundsregistret en v adresse stortinget for noen år siden , men nå finner jeg den ikke orker ikke begynne å tippe navn så det var mærkelig jeg ikke fant den nå. gjorde flere skrivefeil kanskje.ved

jan fjerstad
24. februar 2017 00:27

sorry feil en (ny) var så vidt jeg husker registrert v brønnøysund reg. for noen år siden ,men nå fant jeg den ikke og adressen var stortinget m kontaktperson og har vært reg dær en ggod stund.

Lars
Lars
1. mars 2017 02:55

Ser at telefonnummeret som var registrert på stortinget nå er fjernet.
Så de følger med på hva som skrives på sosiale medier.

https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=971436573