Charlie Hebdo-bomba i 2011

Når noe ser ut til å være en ren svindel, kan det ofte være en fordel å forsøke spore hendelser tilknyttet svindelforetaket bakover i tid. Jeg har tatt en titt på dette nå, og da det er mest å finne på franske medier om det påståtte angrepet på Charlie Hebdo-lokalene i 2011, beklager jeg sannsynlige feil i presentasjonen av adresser og annet.

De fleste vil få seg en solid overraskelse over det som dukket opp etter hvert som jeg begynte å grave i dette drøye 3 år gamle materialet. Dokumentasjonen jeg har funnet viser ingen storbrann etter det påståtte brannangrepet, men det er bare en av de tingene som stikker seg ut som en vond verkefinger angående denne historien. Charlie Hebdo (Den ukentlige Charlie) hadde flyttet inn i nye lokaler rett i forkant av angrepene i både 2011 og 2015. De var også naboer med politiet!

Angrepet på Charlie Hebdos daværende lokaler 2. november 2011

Det første jeg gjorde var å undersøke de historiske hendelsene om Charlie Hebdo på Wikipedia. Dette gjorde jeg ved hjelp av de forskjellige nasjoners wiki-versjoner, for deretter å søke i Lamestream nettaviser. En ting slo meg tidlig som interessant. En beskrivelse av bomben på den franske og danske wiki-utgaven som var helt fraværende på den norske, svenske og engelske versjonen.

Den 2. november 2011 ble Charlie Hebdo-lokalene fullstendig utbrent da muslimske ekstremister kastet en molotowcocktail inn i bygningen

Det som står skrevet om hendelsen er kort fortalt at Charlie Hebdo akkurat hadde gitt ut en en utgave av sitt satiriske magasin, der en tegning av profeten Muhammed førte til at “ikke altfor intelligente unge muslimer” hadde “misforstått” meningen med tegningen, og blitt så sinte at de sporenstreks dro for å kaste bensinbomba inn gjennom et vindu i Charlie Hebdo-lokalene i 56-62 Boulevard Davout, 75020 i Paris. I realiteten har ingen verken blitt mistenkt eller tatt på seg skylden for 2011-angrepet.

Det er dette de nevnte lands wiki-utgaver ikke nevner, men som finnes kort beskrevet på den danske og franske utgaven. Hendelsen finnes også beskrevet andre steder, og her er et eksempel fra The Telegraph:

French satirical newspaper firebombed after prophet Mohammed announcement

The offices of French satirical weekly Charlie Hebdo have been destroyed by a petrol bomb, a day after it named the Prophet Mohammed as its “editor-in-chief” for this week’s issue.

Paris Charlie Hebdo attack: latest news

The fiercely anti-clerical magazine said the move, which includedrenaming the publication “Sharia Hebdo”, was intended to «celebrate» the victory of Islamist party Ennhada in Tunisia’s election.

Charlie Hedbo’s editor-in-chief, known as Charb, told France Info radio: «We no longer have a newspaper. All our equipment has been destroyed or has melted.»

No injuries have been reported

A single Molotov cocktail was thrown at the offices of Charlie Hebdo in Paris’s 20th arrondissement at around 1am. The ensuing fire was rapidly put out, but a large amount of material in the office was destroyed, police said.

Her er fra den danske wiki-utgaven:

Charlie Hebdo (dansk: Charlie Ugentlig) er en fransk satirisk ugeavis, der udkom første gang i 1970. Avisen er placeret til venstre i detpolitiske spektrum og har et anarkistisk tilsnit. Den udgives i Paris. Ansvarshavende redaktør fra 2009 til attentatet den 7. januar 2015 varCharb, som i 2009 afløste Philippe Val, og som blev myrdet ved attentatet i 2015. Den 2. november 2011 blev avisens lokaler brændt ned til jorden vha. en Molotovcocktail.

Fra den franske utgaven:

Dans la nuit du 1er au 2 novembre 2011, les locaux de Charlie Hebdo (situés au 62, boulevard Davout, 20e arrondissement59) sont la cible d’un incendie criminel provoqué par un cocktail Molotov.

Redaktøren i Charlie Hebdo uttalte ifølge The Telegraph at de ikke lenger hadde noe redaksjonslokale, for alt var ødelagt eller smeltet. Den danske wiki-utgaven forteller at avisens lokaler brant ned til jorden grunnet molotowcocktailen.

Først kort om hva en slik bensinbombe oppkalt av finske soldater under vinterkrige etter den russiske utenriksminister og regjeringssjef Vlatjeslav Molotov. De finske soldatene lagde bensinbombene for å bruke dem mot russiske tanks, og så nok for seg den forhatte russer brennende inne i et slikt pansret kjøretøy. Den ble imidlertid brukt før dette, men navnet som nå er allment benyttet dukket altså opp under den finsk-russiske vinterkrigen.

Navnet er misvisende, for det er ikke snakk om noen bombe

Det er en anretning for å sette fyr på ting. Det er ikke snakk om ei bombe, og således finnes ingen sprengkraft. Fyll bensin på ei glassflaske, tett tuten med ei klesfille dynket i bensin, tenn på klesfilla, og kast flaska på det målet du ønsker å skade/ødelegge ved hjelp av brann.

Molotowcocktail

Det finnes ikke tvil om at en slik måte å starte en brann på kan være svært så effektiv, og at dette kunne ført til at Charlie Hebdo-lokalene kunne gått opp i flammer, men var det det som skjedde den 2. november 2011, slik redaktøren til Charlie Hebdo hevdet, at alt brant opp eller smeltet?

Ingen store spor etter brann i Charlie Hebdo-lokalene i 56-62 Boulevard Davout, 75020 i Paris

Bildene jeg benytter angående 2011-hendelsen er hentet fra denne Youtube-videoen. Jeg redigerer slik at tidspunktet for hvor i filmen jeg har sakset bildene er synlige slik at det blir lettere å finne fram for de som ønsker å undersøke på egenhånd.

Første bilde viser lokalene fra utsiden, og spor etter den påståtte brannen synes verken på rasket på fortauet eller selve bygningen:

Charlie Hebdo-lokalene 2011

Neste bilde er fra redaksjonens fortvilte kunstner, og her kan det se ut til at det finnes spor av en brann i vinduskarmen over pannen på tegneren:

Charlie Hebdo-lokale med redaksjonens tegner

Neste bilde viser redaktør Charb, han som uttalte til The Independent at alt er ødelagt eller smeltet:

Charlie Hebdo-lokalene 2011 redaktøren

Neste bilde viser lokalene fra innsiden, og heller ikke her er det tydelige spor etter noen stor-brann, men det synes å ha vært en form for varmeutvikling i reolen oppe til høyre:

Charlie Hebdo-lokalene fra innsiden

Det neste bildet viser et hus i Belfast som noen kastet en molotowcocktail inn i:

Brann etter bensinbombe

Et annet interessant bilde er av redaktør Charb, eller “Charb”, eventuelt Stéphane Charbonnier. De som har fulgt det jeg har skrevet her på bloggen vil oppfatte betydningen av dette bildet uten problemer. Som teksten på bildet fra videoen viser, gir redaktør “Charb” oss et Lady Gaga-øye. Popartisten Lady Gaga er bare en av mange kabbalistiske popartister som poserer på denne måten, og det de viser er Horus’ øye, hvilket kan leses mer om i innlegget Horus’ øye? Neida, det er vårt!. Øyet symboliserer den ultimate opplysthet man finner hos den eneste rette menneskerasens Gud, YHVH/Jave/Jehova/Jøde.

Charlie Hebdo-redaktør Charb viser Horus' øye

Lady Gaga og Madonna

Lady Gaga og Horus' øyeMadonna og Horus' øye

Lady Gaga Horus øye 2

Noen flere kabbalist-talmudske musikkartister:

Bono

Bono Horus' øyeBono Horus' øye 2Bono Horus' øye 3

Eminem

Eminem Horus' øyeEminem Horus' øye 2

Rihanna og Britney Spears

RihannaBritney Spears Horus' øye

Her kunne det vært lagt ut bilder fra flere titalls artister til, men nå forstår sikkert alle (karikatur)tegninga. Kort fortalt ser det ut til at både Charlie Hebdo-redaktør “Charb” og alle styrtrike pop- og rockeartister har gått i lære på engleskolen til Märtha Louise.

Rollen som brennoffer var usann – men kabbalister/askenasiske sionist-talmudske satanister  eller ikke, hvordan kan det ha seg at de akkurat hadde flyttet inn i de nedbrente og smeltede lokalene som ikke brant ned eller smeltet allikevel? Og hvordan kunne nøyaktig det samme skje rett før terrorangrepet i 2015?

I stedet for å skrive av opplysningene på videoen linket til tidlig i innlegget, og i stedet for å legge ut alle bildene fra filmen under hverandre, legger jeg de sjokkerende opplysningene om diverse adresseendringer og hvilken annen etat som delte adresse med Charli Hebdo-redaksjonen ved hjelp av et fotogalleri. Bilde nummer 1 og 2 er på første rad osv. Klikk på bildene for å forstørre dem.

Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 1 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 2 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 3 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 4 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 5 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 6 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 7 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 8 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 9 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 10 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 11 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 12 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 13 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 14 Hvor var Charlie Hebdo-lokalene 15

 

Dette er dokumentasjon på planlagte og gjennomførte forbrytelser

Ikke noe av det som har med forskjellige Charlie Hebdo-hendelser å gjøre viser forbindelser til muslimer. Det viser forbindelser til Operationn Gladio, sionisme, Israel, Mossad og alt annet av forskjellige e-tjenester fra den delen av den vestlige verden som ønsker å gjøre hva som helst for å ta knekken på den muslimske delen av verden, så som USA, Storbritannia, Frankrike og Norge.

Hele saken er så proppfull av oppsiktsvekkende tilfeldigheter, mistenkelige fakta, og direkte usannheter, at jeg uten videre kaller alt som har med Charlie Hebdo-sakene å gjøre for rene mirakler. Det er bygget opp en illusjon. Ren magi. Babylonsk magi. Det er selvølgelig helt umulig for meg å ikke falle for fristelsen til nok en gang å sitere Samuel L. Jackson fra filmen Pulp Fiction.

We just witnessed a miracle, and I want you to fucking acknowledge it!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Charlie Hebdo-bomba i 2011 […]