Naturen har eksplodert

Det er ikke særlig enkelt å grave i menneskelig avfall på den store verdensveven når naturen er så vakker som den er nå. Til og med de delene av den som er på hell kan være flott å se på, bare man ser nøye nok.

Har slitt litt noen dager med å finne motivene jeg har lett etter, og i går kveld var det eneste jeg fikk knipsa alle de tusener av knott som satt seg på linsa på objektivet. Det var en del som satt seg på meg også, og da de fikk selskap av myggen ga jeg F og tok turen hjem og til bingen.

Det ene er å ikke finne det en har bestemt seg for å fotografere, hvilket i går var rådyr i skogkanten og på to hogstfelt. Det andre er at når en sjelden gang får en brukbar mulighet, så klarer en å gjøre alt helt feil. Derfor tenkte jeg at jeg skulle trøste meg selv litt i dag med å gjøre noe enkelt. Det er egentlig ganske morsomt å ta slike bilder, og det kreves lite av fotografiske kunnskaper.

Løvetann 1

Løvetann 2

Smørblomst

Rohdodendron

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Mokkacka
Mokkacka
16. juni 2015 21:57

Noen mesterverk av bilder du publiserer!
Det er slike bilder som får pryde stueveggene her! Får jeg spørre hvilken linse du har brukt på disse bildene?
Med tanke på den «blurrete» bakgrunnen (som forøvrig gjør bildene enda vakrere i dette tilfellet) , lurer jeg på om det er en 50 mm linse du har brukt?
Herlig å se naturbildene dine!