Vakkert både dag og natt

Fra tid til annen må jeg koble løs fra galskapen i den menneskeskapte delen av verden. Har sittet ute om natta før jeg har lagt meg den siste perioden, og bare sett på den vakre stjernehimmelen. For et par dager siden tok jeg med kameraet, og bildet av stjernehimmelen, terrasseveggen med parabol, og lyset fra naboens utelys femti meter borte, er tatt bare ørlite mot nord for bildet av ospene i dagslys. En ser dem på nattebildet også. Ikke godt å si når det er vakrest, men det gjør noe med sinnsroen å sitte og betrakte himmelen om natta.

14. oktober stjernebilde (1 of 1)

Osp og blå himmel (1 of 1)

Denne høsten fikk ikke så vakre farger her jeg bor som det hender den gjør. Det meste av løvet har blitt brunt og falt av. Høsten er vakker allikevel, og hvor mye jeg enn sørger over hvor sent sola står opp og hvor tidlig den går ned, er det samme fenomen som gjør stjernehimmelen flottere og flottere. Det var fire minusgrader da jeg tok stjernebildet over, og skiftet mellom gressklipper og snømåke kan skje raskere enn jeg liker tenke på.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JostemikkLars Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Lars
Guest
Lars

Utrolig deilig og koble helt ut. Sitte og nyte himmelen en vakker solnedgang eller et enormt snøfall. Det er synd man ikke kan gjøre det hver dag i hele verden. En fisketur i marka er balsam for min sjel, men når man kommer hjem igjen prøver man å finne ut av galskapen. Blir vel flipper hjerne i ukene som kommer igjen, men det er for en god sak.