Yaron Shmuel inn på dansegulvet?

En av de dansende israelerne som var så stolte over arbeidet de hadde gjort da World Trade Towers forsvant i digre støvskyer utover Atlanteren heter Yaron Shmuel. Han er foruten å være glad i å danse en Mossadagent som holder på innen såkalt sikkerhet. Bransjens navn er smart valgt, for i disse orwellske tider er som kjent krig fred, sannhet løgn osv.

Hans profilinformasjon på Linkedin sier dette om bombeeksperten:

https://il.linkedin.com/in/yaronshmuel

Yaron Shmuel 1
Yaron Shmuel 2

Han hadde langt kruset/krøllet hår og briller på bildet av de fem danserne.

Yaron Shmuel 3

I den filmen som har vært så verdifull for å skaffe dokumentasjon om hva som skjedde rundt Y-blokka og Høyblokka i sekundene og minuttene etter eksplosjonen den 22. juli 2011, er det en figur som tidlig dukker opp. Ingen har sett ut til å legge spesielt merke til ham.

Johan Nygaardsvolds plass rett etter eksplosjonen

Han snakker inn i mobiltelefon/kommunikasjonsutstyr med begge hender, og han vimser tilsynelatende rundt, hele tiden opptatt av hva som foregår borte ved Y-blokka. I likhet med en del andre er han lite glad i å bli filmet, men klarer aldri helt å få hindret at han festes på film. Her er en montasje med noen bilder av ham, og et par andre bilder av den dansende israeler Yaron Schmuel.

Yaron Shmuel

5 thoughts on “Yaron Shmuel inn på dansegulvet?

 • 6. oktober 2015 at 20:21
  Permalink

  Vanskelig å identifisere med 100% sikkerhet, men det er en god observasjon!

 • 6. oktober 2015 at 20:35
  Permalink

  Takk, og du har rett. 100 % sikkert får det aldri blitt. Så kan jo alle tenke litt på hvor mange som har blitt dømt til livstid i fengsel eller henrettet på grunn av en eneste kort vitneobservasjon i et kaotisk øyeblikk. Når domstolene og myndighetene ønsker en domfellelse, da får de den. Ønsker de det ikke, velger de bare å overse alle vitnemål og indisier. Er de panisk redde for at sannheten skal komme ut, velger de sågar å overse/fjerne bevis, noe 22. juli-saken er et godt eksempel på.

 • 6. oktober 2015 at 20:48
  Permalink

  Sett i sammenheng med mannen i grønn T-skjorte og blå latex-hansker blir det mer sannsynlig.

  Ja, domstolene er ikke så uavhengige som vi lærer om på skolen, det skal være sikkert.

 • 7. oktober 2015 at 18:53
  Permalink

  Fra tidlig i filmen da kameramannen begynner å gjøre det ubehagelig for Yaron Schmuel/sixpence-mannen, kan det se ut som om han ikke har rukket summe seg. Brillene satt fortsatt på, og dette har jeg ikke oppdaget før nå. Det går seg til for hver schmuele vi finner.

 • 20. oktober 2016 at 06:18
  Permalink

  innteresang skrue denne scmuel legger merke til at han er sprengstoffexpert og det i et sellskap jeg forbinder med noe okult sveitsisk frimurergreie , octogon mærker i hele bern ,zurich osv nå rakk jeg bare å se kjapt på jobblista og videoen men noe kjent med de 2 filmmakerne».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: